utbildning o desperate

Då var det time för första snön att landa. Vilket slask men faktiskt lite småmysigt. Jag tycker om vintern! Bob och Marley ville absolut inte sätta ut tassarna i morse. BRRR!

Har haft en utbildningsdag inom 'Arbetsmiljö i skola' idag i Långshyttan på min bilivande arbetsplats. Rätt intressant men väldigt lång dag. Hann med nöd och näppe se dagsljuset så nog känner jag att ögonlocken väger endel nu på kvällskvisten.

Anna har uppdaterat sin blogg förresten.

Säsongsavslutning av Desperate Housewifes idag med extra långt avsnitt. Trist att de är slut men nu startar iofs Grey´s Anatomy.

Mina dreadlocksgrejer är skickade, allt utom mössan för den är kvar i Indien. Skynda skynda fram!


söndags nytt

Extremt trött idag efter en hård men rolig utekväll igår. Somnade i soffan på eftermiddag och sov hur många timmar som helst så hur ska det gå att somna ikväll?

Inte så överdrivet sugen på att det ska bli måndag faktiskt.. ..

Har nu på kvällskvisten tvättat mina fina dreads vilket var underbart skönt. Nu luktar dom mumma men småflottiga av wax. Beställde massa fina pärlor, shampoo en mössa och ett dreadsband från
http://www.dreadlocksgrejer.com igår. Mössan o bandet måste beställas från Tobago, Västindien så det kommer ta evigheter att få. SUCK! Vill ha vill ha vill ha.. ..

Idag är det Sussi´s födelsedag! Grattis grattis vännen. Ledsen att jag inte var med igår men jag tänker fira dig ändå!

Nu ska nog jag äta en trattkantarell och slappa vidare.
 


ferrefest

2 day.. .. WE GONNA PARTY !!!

Have fun!

Idol & Baberiba

Slitsam dag som inte riktigt gick varken som jag eller Elise tänkt sig. Våra huvuden var överkokade och de vart endel kaos men det tar vi itu med på måndag.. ..


HELG! Veckorna springer iväg, går dina lika fort?
Idag blåser det värsta stora vindarna ute och det är iskallt.

Tillbringat kvällen framför TV:n, Idol och Hey Baberiba. Stackars Idol-Linda och hejja Markus!
Elise kom på besök för att låna datorn. Hennes pajade idag, självklart när det var som viktigast att hon kom åt I-net. Så lite smått nipprig och småirriterad var hon allt.

I morgon är det fest på G i Falun som sagt var. Äckligt roligt ska jag/vi ha det!

Have fun!

hemlig: OOOH. Jag förstår och jag tror dej helt klart, nyår är nog årets höjdpunkt för många! :)


igår och idag

Försökte blogga igår (onsdag) men det gick inte vägen. Allt krascha såklart! så du kan också läsa om gårdagen längre ner, men idag är det torsdag och CSI Miami kväll. Underbart!
Det är grått, kallt och regn. Sägs att de ska bli storm, ruggigt!

Har setat framför en dator och låtit hjärnan arbeta med siffror och diverse saker. Rapporten går frammåt men det är läskigt vad man kan få blackout. Faktiskt ingenting spännande att berätta om dagen.. .. .

Gårdagen (onsdag) arbetade jag hemifrån och bråkade med Excel och diagram endel. Det ville inte som jag ville!
Var även ut med pappa och tittade på lite skog. Passade på att knäppa lite höstkort!Den här använde man för länge sedan att göra höbalar med informerade pappa mig om. Troligen stått där i 40-50 år. Pappas föredrag varade ett tag så fråga mig, jag vet allt!

 Pappa filosoferar!

Cattis!
Jag tänkte, du som sällan är hem till Österby kanske ville se en höstbild över din pappas gård. Är den sig lik? :)I morgon ska jag till min kommande arbetsplats och diskutera arbetstider osv. Spännande!

På lördag blir det festfirande i Falun för alla 3 systrar Nygårds som fyllt år nu i Oktober.
Ska bli ruggigt kul! På söndag fyller Sussi år och igår fyllde Ellie. De är populärt att fylla år i Oktober!Grey´s & Desperate

Finally!! Grey´s Anatomy - Straight To The Heart . Som jag har väntat! 7 nov börjar det på riktigt, synd bara att Desperate Housewifes slutar. Kan dom inte ligga före och efter varann som idag? Jag är emot säsongsavslutningar!

Inte mycket mer att tillägga faktiskt. Shit, vilket onödigt inlägg.. ..

Daniela tycks ha problem att kommentera inläggen ibland. Är det så för dig också?
Tyvärr kan jag inte åtgärda problemet eller meddela vad det är. Vänligen kontakta
http://www.blogg.se för klagomål.

Förresten, var har reklamen som jag klagat på så hemskt tagit vägen? Underligt  .. ..
anddun & CSI

Idag har det skrivits papper på mitt nya jobb. Yes yes yes yes yes!

For till Avesta med mamma för att shoppa nått på Jysk åt henne som inte fanns. Jag hittade nya duntäcket jag ska inskaffa, anddun. De var äckligt mjukt och skönt. Mitt har jag lessnat på + att dunet ligger vid fötterna. Köpte en grå höstthuvtröja som jag kan pysa runt i nu när det är så ruggigt ute. Hittade även ett par skor jag passade på att inskaffa men insåg på vägen hem att dom var ju vita och nu var det höst och lerigt. Dom får vänta med att användas!Dubbelavsnitt av CSI idag. Säsongsavslutning för CSI och säsongsstart för CSI NY direkt efter. Perfekt!

I morgon ska det fortsätta skrivas rapport för fulla muggar. Börjar bli lite tight om tid!

I morse när jag i stort sett hade ätit upp min grötfrukost så vart Lordi (föddes i samband med att Lordi vann sång-grejen du vet, där av namnet) tydligen också sugen på gröt. Jag är ju kompis och delar med mig!

Hello everybody!

time 2 update.

Jag är så klantig, jag började skriva så sullade jag bort allting så klart. Fuck!
Bara att börja om .. .. .

I torsdags var jag på anställningsintervju i Långshyttan som kamratstödjare på deras högstadieskola - And i made it! Äntligen börjar jag se vändning i mitt liv. Den högre makten (?!) börjar bli snäll. Thanx! Känns jätte roligt, heltid i 2 år. YES! hela dagen gick jag med ett stort smile och allt gick så lätt.

fredagen var det arbetande med papper, skrivande, papper och skrivande för att sedan hämta Oscar på dagis. Efter mycket om och men lyckades jag locka med honom hem. Kvällskvisten tillbringade jag hos Jenny för att äta Kinamat, godis, kolla på Idol och Hey Baberiba. Myspys kväll kan man lungt säga!

lördagen startade spännande med att bleka slingor på Jenny. En liiiten miss slutade med lite för många täta slingor på ett ställe. Men de var inget farligt. De lägger sig! Jenny var dock inte lika övertygad :)
På kvällen var jag hos Sussi och pimpade öl. Det var också mysigt och behövligt att bubbla av oss lite. Drog oss ut på hotellet, vilket tyvärr var dåligt med folk (eller?!) Helgen före löning står still i Hedemora!!
När vi kom ut hade jag nog som roligast,  en bra dragen Helena glider fram till en ordningsvakt och säger: Jag skulle nog behöva hamna i en fyllesnäll idag! jag skrattade så jag grina.
Helena min kära vän, de heter fylleCELL!

Idag har det självklart varit mycket sovande, vattendrickande, TV tittande och MCD mat med Helena.

I morgon är det måndag, helgerna bara rinner iväg. I veckan fyller både Ellie, Elin och Sussi år.
 
Har även pratat i telefon med syster idag. Det var roligt att höra hennes röst. De är allt bra tomt här hemma utan henne. Tycker hon ska spendera lite mer pengar så hon kommer hem fortare!

Jag har haft 2 låtar på hjärnan hela helgen.. ..
1) Cocoa Tea ft Sizzla - Pass it over 2) Bob Marley - Punky reggae party  

'Cause it's a punky reggae party
And it's tonight
it's a punky reggae party
And it's alright'

Lite bilder från helgen.. .. .

  underlig dam som stod för underhållningen. De lät inte bra i mina öron!
 Sanna och Rikard som jag inte träffat på väldigt länge.


Och så en annan sak!

 Vänstra gardinen på fiket hänger upp och ner. Det stör mig!!


skuttburk

Idag har jag varit på kommunalråd (Gun Drugge´s) kontor. Fräckt va?


Elise och jag arbetade endel på fiket idag (igår med för den delen) vilket slutade i trötthet som senare led till kaos. Vilket vi inte behövde eftersom tiden är knaper och en rapport ska skrivas. Vi ska nog samla oss till i morgon!

I morgon förmiddag blir spännande men de återkommer jag kankse om i morgon.
Eftermiddagen står det möte på schemat. Nämligen två politiker från stan som skall leda ett informationsmöte angående ett ungdomshus dom vill starta.
Själv är jag skeptisk till det, enligt mig ska inte två politiker starta ett ungdomshus utan ungdomarna själva. Vilket det i detta fall är tvärtom för mig. Vill dom ens ha ett ungdomshus? Men det ska bli väldigt spännande att veta vad dom har på hjärtat och hur dom resonerar.

Elise passade på att prova en läcker vintermössa idag på sportaffären.

 Cute va? :)

Och idag var min Farbror Lennart här och hjälpte pappa (han har nämligen grävt om grunden på huset) nåväl.. .. Lennart har inskaffat sig en ny traktor och det var den fulsötaste traktor jag har sett. Den ser verkligen hel flummig ut, så jag var tvungen att knäppa kort på den. Och inte nog med det. Se bara vad min ännu mer flummiga farbror har döpt den till?!

  

Idag på RoomService var dom på Jamaica så jag var ju bara tvungen att kolla.
I WANT 2 GO 2 JAMAICA SO MUTCH!

Och joo.. självklart ska ju Lina vara med i vår orkester! Förlåt kära vän.

secret man: De har du rätt i. Jag vet inte men jag tror att du är du som jag tror är du. Ja du vet! :) Här är det fina fisken och tro det eller ej men vi ska få snö i morgon! hoppas ni får det lika kallt som oss .. BRRR!

Time 2 run, y000!


kort och gott

Jisses, jag och Elise ägnade ett X (?!) antal timmar på fiket för att arbeta.
Roger, Pumpa! Hörde ni det.. .. ARBETA. Get it? :)
Vi blev dock roade en stund av dom två vild djuren!

dagen var lång och jag fick en "trötthets-attack" som jag börjat få på sistone. Läskigt!
Du vet när ögonlocken är så tunga och bara vill sova fast inte kroppen vill? exakt så känns det!
frågade min "nurse-kompis" (Nej.. inte du Elin. Du tar aldrig mina sjukdomar på allvar) Jenny vad jag har för fel vilket kunde vara vitaminbrist samt hösten och den mörka tiden. Jag tror på henne så klart och klämmde i mig en apelsin!

Sista avsnittet av Joey idag och jag vill självklart se mera!

Åke och Sussi: Våran orkester startar inom kort så fort alla näsflöjtar har anlänt till sina ägare! :)

Ella-Makarella: Du kommer alltid vara en ung snärta i mina ögon så klart! :)

hemlig som för övrigt är avslöjad: Jag är lite nyfiken på hur du hittade hit? Du är hjärtligt välkommen! :)

18/10 (idag, min kl är efter 00:00) fyller min underbara syster år så länka er vidare till henne och ge henne en grattis hälsning från Sverige. Då skulle hon bli glad!

Jag är less på att alltid skriva godnatt i slutet av mina inlägg. Visseligen önskar jag dej en underbart skön sömn men hädanefter får Du nöja dig med ett kort och gott .. .. . Tack för mej!


noseflut & rastafari

När jag ägnat största delen åt datorn idag fick jag krupp och beslutade mig för en promenix .. .. i kylan visade det sig. Brrrr! det var så kallt åt öron och kinder så nu åker "sen-höst-tidig-vår" jackan på i fortsättningen.

Igår under min promenix (.. ..som var varm och ljuvlig jämfört med dagens) tog jag en liten bild. Se så fint de var igår vid 12:00.

 höst i Österby

Idag fick jag äntligen min näsflöjt jag beställde för över 2 veckor sedan. 
Helsikens vilken tid det skulle ta för den att anlända! Tro det eller ej, men jag var verkligen riktigt haj på att "näsflöjta-mej" lyckades klämma ut ljuvliga toner på första försöket. 
Nå, någon frivillig som joinar min orkester? De kommer låta utmärkt!

Och jaaa!! När jag plockade ur bilen idag så hittade jag min kära 'Rasta in Love' tändare som varit på rymmen. Min underbara vän Helena gav mig men som försvann under Anna´s avskedsfest. Now i´m happy!  Så jag tänkte bjuda på ett kort på min "noseflut" och rastafari-tändare. Söta va?

 flut and rasta in love..

Jag upptäckte igår att jag hade fått ett blåmärke under fredagens omtummlande kväll. Se så stort och fult!
liiite överdrivet kanske, men det gjorde ganska ont faktiskt. Inte nog med det var det en man som inte ligger på plus i mina ögon sedan tidigare som gav mig det, kan inte påstå att han steg heller. Tvii på han!

 Ajöh!


hemlig: Jag vet vem du är nu :) 
3-vligt att du hittade hit vettja. Hoppas allt är bra med dig!


 

 


utmanad/lista * 2 & lite till .. ..

Jag har blivit utmanad med två olika utmaningar från Sussi idag så när jag bubblat klart här är det bara att fortsätta och läsa mina utmaningar!

Startade dagen med en långpromenix ( 1½h) i höstvädret. Underbart skönt!
Hjälpte Big Brother att tvätta Cheva van:en. Himmla snäll syster jag är!
Cyklade över till grannen och hämtade hem en Oscar som var på rymmen. Unge!
Ätit mat med hela familjen. De gick ner!
Tittade klart på filmen, Tsotsi. Inte värd att hyra!
Lämnat tillbaka filmen. Behövligt!
Självklart kollat på One tree hill och Skärgårdsdoktorn. Får inte missas!
Tvättat dreadsen så nu luktar dom ljuvligt schampoo blandat med vax. Mmmmm!
Glott lite TV. Dås!
... och just nu är jag här men strax har jag myst ner mig i sängen.  ZzzZZzzz!


Anna (syster) är i vildmarken i Perth, Australien i 9:dagar men återkommer till civlisationen på torsdag (tror jag) så till helgen kommer troligen uppdatering av hennes blogg.
Hon har det underbart!


Jag ska verkligen fortsätta ha nyktra lördagar. Finns det nå bättre en att vara pigg och utvilad en söndag?!

Näää, dax för dig att läsa mina utmanings-svar och dax för mig 2 jump in the bed!


.........................................................................................................................

Tio första
Första bästa kompis: De var nog Cattis (
http://cattise.blogg.se)
Första bil: -
Första kärlek: riktiga? Andras hette han 
Första husdjur: hunden Wilmo samt ett gäng katter
Första semester: absolut ingen aning
Första jobb: korvmästare på Zackesgrill
Första köpta skiva: minns inte exakt men nån MIX hit´s (?!)
Första riktiga kyss: Andreas vid tågstationen.
Första piercing: septum (the nose)
Första konsert: Rocktåget, minns inte exakta konserten

Nio sista
Sista alkoholdrycken: bira bira bira
Sista bilfärd: lämna in gårdagens hyrfilm vid 17:00
Sista filmen du såg: Tsotsi
Sista bubbelbadet: julas kanske?
Sista spelade cd: minns inte, spelar alltid genom datorn
Sista gången du grät: minns inte heller
Sista måltiden: varmmacka fortfarande
 
Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar?
nej
Blivit arresterad? haha! näe men förhörd
Blivit kär vid första ögonkastet? nej
Varit på tv? möjligen Bengan´s lokalTV.
Fått ditt hjärta krossat? tyvärr ja ..  men det har läkt.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? ja
Haft ett one night stand? ja det med ..
Busringt till nån? ja men verkligen. De är ju skit kul!

Sju saker du har på dig:
blå superbigmyspysbyxor
BH
hotpants
raggsockor
linne
etnise collagetröja
hårsnodd, örhängen samt piercingsmycke

Fyra personer du kan berätta allt för
syster
Jenny
Helena
Sussi

... .. beroende på vad det är, finns fler jag kan lätta mitt hjärta för!

Tre val
Svart eller vit?
svart
Sommar eller vinter? vinter
Choklad eller chips? choklad

Två saker att göra innan du dör
se Jamaica och njuta så mycket det går av livet!

En sak du ångrar
My god ... skulle jag aldrig skriva här begriper du väl. Jag försöker förtränga!

Nu utmanar jag
Cattis, Daniela och den som vill!

.................................................................................................................................

Personfakta!

Namn: Ida Katrin Stam
Kön: tjej
Ålder: 22 ½
Längd: 160 cm
Smeknamn: ... isf stammen
Hårfärg: mörkblond
Ögonfärg: grön/grå el?

Har du någonsin..
Ätit sushi: näe
Stått på scen: ja, Lucia i 6:an
Varit ihop med någon som varit otrogen: inte vad jag vet om
Klättrat på berg: ja, upp går bra men de är värre ner
Sett vita huset: nej du

Antingen eller...
Kallt eller varmt: mittemellan
Spets eller satin: spets då
Regn eller snö: snö
Rosor eller tusensköna: rosor
Vår eller höst: kvittar
Matte eller engelska: engelska

Motsatta könet..
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: jag gillar många.. 
Vet den om det: de gör dom nog
Vad tittar du på hos en man: händerna

Inom de 48 timmarna..
Kramat någon: ja, Moa nyss
Kommit sams med dina föräldrar: har inte bråkat med dom
Bråkat med en kompis:

Gillar du att..
Ge kramar: jovars
Ge massage: njah
Gå promenader i regnet: ibland

Övrigt..
Vad gjorde du förra sommaren: var på Gbgkalaset och Reggaefestivalen.
Svär du för mycket: enligt min familj så ja
När duschade du senast: 1h sedan
Vilken färg är det på dina byxor just nu: blå
Vilken låt lyssnar du på just nu: Cocoa Tea ft Sizzla - Pass it over
Vad är bredvid dig just nu: inget
Hur ser ditt skrivbord ut just nu: telefon, datorn, högtalare och lampa
Vad åt du senast: varmmacka
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: you tell me..
Har du en lavalampa: ja men ingen aning om var den är
Hur är vädret just nu: ser inte, kolsvart ute men säkert fint
Vad gjorde du igår kväll: kollade på TV/film med Helena
Vem pratade du sist med på telefon: Lucas
Vad gör dig glad: det är mycket!
Vart skulle du vilja du åka: Jamaica, Cuba och Afrika
Vill du ha barn: med tiden så ..
Vad ska dom heta: de är man nog två att besluta om

---------------------------------------------------------------------------------------------- THE END!


lugn & städad

Lugn och städad lördag... .. gårdagen var dock inte lika lugn.
Var tvungen att "throw up" innan jag dök i säng inatt, rätt plakat och mysig!
Trevligt sällskap, god mat och försbaskat god öl bestod gårdagen av. Tack för det!

Vaknade av att det poppades 'Circle of life' med Elton John på hög volym på radion. Redan då beslutade jag mig för att titta på Lejonkungen idag. Självklart var den VHS filmen trasig.. .. så det vart Lejonkungen 2 istället med myspysarna Helena och Oskar. Den var absolut inte lika bra som ettan så klart.

Låg till sängs med mp3:an oerhört länge idag, så förbaskat trött har jag varit.. .. så det är strax dax att dyka i säng igen. Inte varje lördag man är i säng före 00:00 men någon gång måste vara den första.

Helena och jag hyrde film på kvällskvisten också, Tsotsi. Vi kollade dock inte klart på den eftersom vi upptäckte att det även var Världens barn på TV. Får kolla klart  på filmen i morgon för nu skulle jag absolut inte våga! (den var småotäck... ..)
Den handlar om gängledaren Tsotsi som råkar av misstag kidnappa en bebis i samband med en bilstöld. Återkommer i morgon om den är värd att se eller inte!

I morgon ska jag tvätta dreadsen också, vilket kommer vara ett projekt för sig.

- Du som kommenterat och vill trolla Jenny till dig och att jag ska hälsa. Tell me! Who are you? *curious*


Dax att Zzzzz....narka!


absolut ingenting.


Inget nytt att informera herrrskapet om.... ....

Antingen finns det inte en levande stjäl förrutom Sussi  som läser min blogg eller så .... kommer inte på nått.
Får helt enkelt försöka igen, vad skulle Du trolla fram precis NU, om du kunde trolla vill säga?!

'Baby, can we meet? So i can light your fire!'


massaj & trolleri

Jag skulle ha plockat äpplen idag men så vart det inte .. .. istället har jag varit på besök hos Sussi med Helena. Vi slog på en film men vi hade tydligen så mycket att prata om så filmen fick rulla utan intresse till den. Efter de vart det en fika med Linnéa på 2 sisters. När vi var klara med det beslutade Helena att vi skulle hyra filmen 'Den vita massajen' som släpptes på DVD idag, vilket vi gjorde och for hem hit och tittade på medan vi åt soppa.
Filmen var bra, fast jag hade större förhoppningar.
Böckerna är nog bättre så det är dax att inskaffa dom och sätta igång och lusläsa!

I morgon ska jag och Elise till Smedjebacken.

Sara säger att bly är farligt för det har hon pluggat på idag. Vilken himmla tur att det finns blyfri bensin nuförtiden!!

Helena önskar hon kunde trolla ... .. och det hade ju verkligen varit helt underbart!
Hon frågade nyss vad jag skulle ha trollat fram om jag kunde. Jag hade så klart valt en massaj idag, han var ju så läcker (lite elak ibland kanske..) Helena hade valt godis och min mammas saft.
Vad hade  Du valt? TELL ME!!


unga, politik, Sälen och äpplen.

Anna´s blogg är uppdaterade. Länka in där!

Har inte riktigt tagit igen mig efter dessa kämpiga Sthlm´s resor än. Måste sova ut!

Gårdagen bestod av möte samt fika med Elise och Jeanette. Vi umgås väldigt aktivt  :)

Denna dag startade kl: 06:30 (?!?!) för att infinna mig på Jonsboskolan i Långshyttan för ha en liknande ungdsomkonferens med politiker och elever från 3 olika skolor.
Mycket idér så nu hoppas jag innerligt att våra kära politiker tar till sig och lyssnar på unga, inte ofta dom gör det.  Själv gjorde jag allt för att ungdomarna skulle prata och öppna sig, vilket inte är det lättaste. Syftet med konferensen är att politiker ska få mer klarhet i vad ungdomar tycker och tänker i vår kommun och försöka jobba efter det. Tyvärr är det lättare sagt än gjort ... ...
Helt färdig i huvudet av allt bubblande slocknade jag ½h när jag kom hem, my god vad skönt!

Klara skickade message nyss från London och vill planera in Sälenresa över nyår.
Måste vara ute i god tid så klart. Inte varje dag man hör av Klara, de var kul!

I morgon ska jag plocka äpplen.

Nu var det länge sedan jag såg Sussi, de måste jag göra snart!

Idag var det Desperate Housewifes. Dagens höjdpunkt, men de tar fortfarande lika fort slut!

De var allt för idag!
demokrati och trötthet .. ..

Scrollar du ner får du se att jag blivit utmanad!

Nu är jag hemma igen.

Utbildningen var lärorik men förvirrande och jag är verkligen positivt  överaskad, misstänker att inte intresset är så stort över vad jag gjort så drar det kort.
Demokratis ABC, förmyndarskap och anarki, medborgarskap, dagordning, deltagande, beslut, förståelse, ansvar, öppet forum, dialogkafé.. .. .. och mycket mycket mer! Jag är klokare.

Torsdagen höll på till 21. Elise och jag letade oss ut till Alvik där vi skulle bo dom närmaste 3 dagarna.
Trötta som bubblan dök vi i säng och sov som stockar för att orka med andra dagens utbildning.

Fredagen slutade vi kl: 17. Perfekt tid (det kändes nämligen skummt att sitta i en skola kl: 21 på kvällen)
hungriga som attan lyckades vi klämma lite mat och lätt som en plätt slank det ner några öl (vin för Elise)
men vi hade förstånd nog att inse att vi skulle upp på lördag morgon för utbilningens sista dag.

Lördagen var seg och jag var väldigt trött, lyckades dock genomta mig den vaken. Det är tur!
efter avslutning vid 13:00 bar det av till stan för att möta upp gullungen Helena vid Centralen och sen fara ut till Alvik. Mat och slappande ett par timmar för att sedan ladda om för en utekväll.
Vid 19:00 bar det iväg till Mattias i Hammarbyhöjden för öldrickande med han och Markus.
Vi vart alla lite lulligt småpackade.. ..
Kvällen slutade på After och det var absolut en 3-vlig kväll!

Roligast var i allafall på vägen hem där Helena såg en mus som gömde sig under "Göteborgaren" .
Hur hon fick dom där små lejonstatyerna Drottninggatan till "Göteborgare" må ju gudarna veta.  
Det lät fruktansvärt roligt och jag skrattade så ryggen värkte, det var så roligt.
Men som alltid är det inte lika roligt när man berättar det för andra. Det skulle ha upplevts!

Efter mycket om och men insåg vi att klockan tickade och var 04:00 och att t-banan hade slutat gå.
 Det vart taxi till Alvik där vi 3 trötta, småfulla men väldigt glada stjälar dök i säng efter ännu en dag i Big City.


Idag fyller min stjärna Jenny 22 hela tjej år. grattis grattis grattis vännen!
I morgon fyller Linda år men de är i morgon de.. ..

Har blivit viktig igen nu ett tag så måste i säng snart, möte i morgon. De kostar att ligga på topp!

Lite kort.. ..
  Helena och Elise på Göteborgaren.
 Cool bild på Helena. 
 Helena och orginal Göteborgaren.
 Min Bobban var så dåsig idag.
utmanad

Cattis har utmanat mig.

kläder & skor

ytterplagg: grön Fjäll Räven jacka (höstjacka)
pumps: nej nej.
boots: .. inte det heller
jeans: ja ett gäng.
underkläder: hotpant´s och BH?
festblåsa: äger jag inte.
kostym: .. inte det heller.

badrum

doft: Sara Jessica Parker nu, innan Britney Spears.
hudkräm: Body Butter från Body Shop med kockoslukt.
hårprodukt: inte en enda.
mascara: IsaDora
läppglans: inget, lypsyl.
rouge: Loréal
underlag: om jag har så, Maxfactor.

accesoarer

klocka: axcent.
plånbok: korthållare.
väska: sällan.
solglasögon: näe, glasögon ju.
scarf: nej.
smycke: halsband.
bälte: ja lite olika.

teknik

mobil: NOKIA
tv: Philips, 32 tums widescrean
stereo: philips.
transportmedel:  mina fötter.

Nu utmanar jag.. ... Daniela, Lina, Sussi och Roger.

Sthlm again!

Tog en extremt lång lunch/fika med Elise och Jeanette idag för att sedan glida ner på ett förvirrat möte. Puh, men vi tog oss igenom det.

Nu på kvällskvisten har Helena varit här och roat mig. Shit, det är verkligen tomt utan henne när hon är i Sthlm och slirar runt. Saknat henne som 17!

I morgon 8:23 (Zzzzz zzz zz!) går tåget mot Sthlm igen, men denna gång blir det inte enbart nöjen.
Dax att ta mig i kragen nu och gå en 3 dagars utbildning i 'Fördjupad demokrati ' (erkänn att det låter lockande?!) på Skeppsholmens Folkhögskola. Blir säkert utmärkt när det är klart och en merit.
Jag är mest orolig över hur jag ska kunna hålla mig vaken! Pimpla redbull kanske, annars är det nog ett perfekt tillfälle att lära mig dricka kaffe? YAKKK!

Syrran´s blogg är uppdaterad igen. Hon verkar ha det utmärkt!

Kan rapportera att mina söta dreads mår utmärkt.
De kliar lite i hårbotten emellanåt, dom kan vara lite tunga och vaxiga men hur är det dom säger.
Vill man vara fin får man lida pin =)
Helena var ju självklart tvungen att säga
' - Åh, skulle de inte vara skönt att dra en borste genom håret och känna den fräscha schampoo doften!' TACK KÅMPIZ! de skulle vara skönt men jag är även fruktansvärt nöjd faktiskt och ingen ångest.

På lördag ska vi nog ta oss en sväng om i Sthlm faktiskt. De är ju äckligt roligt!

Måste måste måste måste sova nu. Tidig och lååååång dag i morgon.
Tillbaka på sön/mån.

3-vlig helg kära du!


rätt boring.. ..

en fika med Elise, Roger, Pumpa och Lena. Absolut 3-vligt!

Jag undrar egentligen hur det går till, vad du/jag än gör så går ju en timme ganska sakta, eller hur?
Hur kommer de sig då att just den timmen under Desperate Housewifes går så förbaskat fort? Jag kan bara inte begripa. Och sur över det blir jag också!

I morgon blir det möte för mig och Elise med viktiga människor inför våran "Sthlm´s tripp" som bär iväg på torsdag. Jag är aktiv rännare till Sthlm dessa veckor!

Jag brukar aldrig blogga om någonting speciellt intressant men ändå alltid ha någonting att skriva, men idag kommer jag verkligen inte på någonting. Så jag struntar i de!
uppdatering


Idag har det regnat och då behöver man inte göra någon nytta. Och det har jag inte gjort heller!
Om det inte är nytta att titta på CSI och 100 höjdare?!  

1. Bobban såsdåsar (suddig bild dock)
2. Min fina namnsdagstårta.
3. Världssköna sockor jag fick av mamma igår (dom andra var bara grå så dom fick inte vara med)

Nu när jag är så himla fin ihåret vill jag vara lite ego igen. De går väl bra? =)

     
  


Men åh, kl är 01:00.. .. jag skulle ju ha sovit för länge sedan. Godnatt!
-------------------------------------------------------

Anna´s blogg är nu uppdaterad så länka dig via mina länkar el kika in på http://annastam.blogg.se
och läs om hennes backpackande i Sydney.

Scrolla ner för gårdagens inlägg.

Uppdaterar senare!

hello, i´m home.


1000 tack till både Lina, Sara och Johanna som jag snyltat sovplats och mat av i helgen. Ni är underbara!

Efter mycket om och men och förbaskat mycket möda. I´m finish!

  
Vill man vara fin får man lida pin!

Efter 11h var det klart och här är resultatet. Jag är jätte nöjd, det kunde absolut inte blivit bättre!
Vad tycks?

Köpte en minneskortläsare igår som enbart mitt mobilminne gick in i (förbaskade j*vla skit) 

råkade bli mycket öldrickande under denna vistelse i Sthlm, men inte en enda baksmälla. Perfa!

Tors: Som sagt var, 4h dreddande. Tonfisksallad hos Lina i Västraskogen (Sthlm´s längsta rulltrappa, jag lovar) och sedan ett par öl på Söderhof och Söderkällaren. Hem till Lina för att sova och ladda inför fredagens dreddande. PUH!

Fred: 10:00 på plats hos dreddkillen-Ibrahim. ... ... ... ... .. och där satt jag till 17:00.
Hungrig som en varg, snurrig av blodsockerfall, stinkande waxbomb men förbaskat nöjd och glad rullade t-banan iväg till Hornstull för att möta upp underbara Helena och systembolaget.
Letande ut till Sara i Saltsjö-boo där det bjöds på mat och drickande satte igång.
Perfekt, fast jag stank fortfarande wax. Mattias ringde och 'go go go go:ande' så rummlade vi iväg till Gullmarsplan och till Markus där Mattias höll låda. Sedan ut för att göra Sthlm-city osäkert.
Krångel och kaos men roligt ändå! Sara fick sova på soffan medan jag glassa i hennes säng. Fatta lyx!

lörd:
Sthlm stad runt 14:00 för att möta upp Jocke. Ut på jakt efter minneskortläsare vilket vart fel. 16:00 rullade det ut till Mörby till Johanna där det bjöds på god mat och mycket öl och pratande. Länge sedan vi sågs så det behövdes. In för en pubvända på Fridhemsplan vilket senare led till Odenplan och reggaeklubben Matador. Där trivdes ju jag och Helena som fisken i vattnet men på nå konstigt sätt tog ölen slut (?!) de har jag aldrig varit med om. Kvällen slutade väldigt lyckad med att jag slocknade i Johannas soffa.

sön: home home home 2 the village! Tågresan gick som  på rälls och hem för att visa upp min nya frippa. Tro de el ej, min familj gillade den!

Jag stinker fortfarande wax, men de lägger sig... ... jag lovar dig.

Sååå hemskt trött är jag efter en klockren helg så nu hoppar jag i säng!

Åh, nu har jag fastnat för en låt igen. Cocoa Tea - True love. Underbart bra!
Ladda hem, poppa och känn hur underbar!

Over and out and godnight .. ...