19/7 - Linda & Patriks vackra bröllop!

På alla hjärtansdag kom inbjudan och nu var det äntligen dax.. .
Vid Styggforsen i Rättvik sa dom ja inför släkt och vänner!

Brudparet såklart!

  
Styggforsen

Vi dalkullor med dräkten på innan vigseln.
ett gäng kullor
Jag, Elin, Jenny och Sanna

kullorna
Brudens systrar!Vackra bruden Linda!  

'
Blivande maken Nygårds.Systrarna Nygårds innan festen.

     
Staffan, Sanna och Markus.


Talet från Elin och Jenny till bruden.

Bröllopsmenyn bestod av:
Förrätt
Lax med rotfrukter och  rosévinsvinegrette

Varmrätt
Örtgårdstek av älg

och efterätt såklart ... .bröllopstårta

Linda och Patriks beskrivning av mig var:
Brudens väninna: Bruden känt Ida sedan hon liten var, hon hänger gärna i Kingens bar. Blogga och musik är andra instressen denna tjej har.

Det stämmer ju! =)

Brudparet har tagit efternamnet Nygårds.

Självklart ett otroligt vackert bröllop, det kunde inte blivit bättre!
1000 tack för en jätterolig kväll alla ni och jag önskar Linda och Patrik all lycka i framtiden!


(scrolla ner om du missat gårdagens inlägg)

sommarfest

För ett par veckor sedan hade jag en liten sommarfest.. .Yeah tjejer!! Dammika, Emma, Elin, Sussi och SannaEmma, Elin och SussiHalva Emma, Roger, Sussi och SannaSussi och Sanna

Härnäst kommer inlägg om det stundade bröllopet, Daldansen, mina två Uppsalaresor jag gjort denna sommar och lite annat smått och gott så håll utkik!! Dock kanske dom inte kommer i sin rätta ordning men det får du stå ut med.

Stockholmtripp

I veckan (måndag till fredag)  tog jag och Mats en resa till Sthlm för ett par shoppingturer och träffa upp mina vänner Helena, Klara, Linda och Mirjam. Som alltid väldigt roligt och mycket skvallrande över ett par öl, de är vi bra på! Vi träffas så sällan så det är bäst att passa på såklart. Självklart med min tur vart jag förkyld med en förbaskad rethosta och världens skavsår (mina fötter har värkt konstant dessa dagar) lagom till Linda och Patriks bröllop. Kan man ha mer tur? Förrutom det så var det roligt att göra någonting under semestern eftersom allting inte blev som planerat. Här kommer lite kort.. ...


Klara och Helena

Helena, Mirjam och Linda
Helena, Mirjam och Linda

ölande
Helena och Mats

Cirkus Maximum

Jag har varit på cirkus! Kan inte minnas när jag var på det sist så tyckte det skulle bli kul att se om det var som när man var liten. Det var det inte! Den enda clown som fanns var en uppblåsbar (som kom upp i slutet) Kallar man det cirkus? Förresten var ljudet hemskt dåligt, jag var tvungen att koncentrera mig för att höra vad dom sa. Det studdsade. Det väldigt svårt att knäppa kort pga belysningen också. Näe, fler blir det nog inte på ett bra tag. Fast dom är väldigt duktiga alla djur och akrobater så lite mysigt var det allt.

elefant

akrobater

cirkus

(kan man inte få bilderna i miniatyr och popupfönster längre?!)

Middag och 6 and the city.

I torsdags var jag och dom tre systrarna Nygårds till Avesta och åt en toppen middag på Sophies restaurang Älvan. Jättegod mat och jag råder såklart alla att åka dit och njuta av deras goda mat.

Linda, Jenny och Elin
 
Linda, Jenny och Elin


bloggkort

bloggkort

Igår var jag Jenny på Sex and the city filmen. Hurregud så bra den var! Ett måste att se, framför allt om man är Sex and the city lover.

the movie.. 

Förresten, nu är jag fin i håret. Det vart jättebra!

Jag läste nyss ut boken jag berättade om tidigare 'Mister Tourette och jag' Otroligt bra och läsvärd. Det är svårt att lägga ifrån sig boken när man väl börjat.  Rekomenderas starkt! Boken handlar om: Oväntade ljud och avancerade ritualer styr Pelles liv ända från barndomen. I vuxen ålder tar det timmar för honom att passera dörrtrösklar och ta på och av sig kläderna. Han slutar att tvätta sig och att gå på toaletten, och flyttar in i en övergiven bil på ett fabriksområde. På ett tåg hör han en professor tala omTourettes syndrom i radion. I dag är Pelle Sandstrak så frisk som han vill bli. Han vill ju inte bli sjuklig normal.

Har du missat inlägget med midsommarbilderna? Scrolla ner i så fall!