inge spec.

jag har fått för mig att det är måndag idag fast det är söndag, riktigt irriterande men de är antagligen för att jag var så lugn och städad och bakfull igår och inte idag, min kropp är inte van och har fått en chock kanske?

i fredags vart det lite öldrickande hos Helena med, Anna (sis), Lina, Sussi och Sophie för att sedan rummla till 2 systrar där några av dom sjöng fruktansvärt bra kareoke, när de var klart och ölen slut blev det Kingen..där var allt som vanligt.

igår var det som sagt var inte mycket, Helena, Sophie, syrran och jag låg i soffan hela dagen och glodde sönder oss på film, Sophie tyckte inte alls det var nå kul som hade myror i kroppen.
På kvällskvisten lyxade jag och syster till det med lite Kina mat och kollade på lite mer film. De var go!

idag har jag varit riktigt duktig tjej, hur många dammsuger och tvättar en söndag då? Va? Deru!

ärligt talat har jag rätt långtråkigt, men jag ska nog ladda in lite ny musik på mp3an som jag kan poppa sönder.

3-vlig söndag.


ego ego ego!

   


Jag vill vara lite ego idag och då får jag det!

Jag är lite ledsen över att det är sista avsnittet av Allsång på skansen nästa vecka faktiskt, det är ju veckans höjdpunkt.

äntligen närmar sig Reggaefestivalen med raska steg, vi har ju bara väntat ett år så det är på tiden, men innan dess ska det hinnas med både Beach party i Falun och 25 års fest i Strängnäs!

dax att strosa vidare. Vi ses!

my weekend med nostalgi.

helgen är pasé och en massa öl slank ner!

fredag vart det fördricka hos Lina för att sedan i regnvädret åka till Säter och dricka mer.
Jag hade rätt kul men Lina, Rebecka och Elin hade däremot inte det som sattsade på att få lift med en raggare till Hedemora för Kingen medan jag och Sophie fortsatte rummla runt bland raggarna istället, trodde aldrig jag skulle lyckas komma hem eftersom det inte såg så lockande ut 04:00 men jorå, jag fick åka en gul raggarbil hem. Tack för de!

lördag åkte jag traktor o vagn med samma människor som på midsommar, förfesten och efterfesten i Västerby var lyckad och 3-vlig samt resan till o från Säter men hjälp vad det var världelöst där, till och med raggarna hade ju farit hem. Så vi får tillbaka till Hedemora! men de var kul iaf. Jag och Jenny pallade jordgubbar med pannlampa!

söndag var det inte många ansträngande övningar, utan enbart film. Helena, Sophie o jag hyrde 'Min frus första älskare' vi hade ju hört att Nassim Al Fakir var med i den (ni kanske minns han som var med på kändismartchen i Stjärnsund? scrolla ner en bra bit så finns bild!) och det var han ju, fast inte så mycket som vi hoppats på! jag och bror min tog även en liten tur till Arlanda på kvällskvisten för att hämta våran syster, kom hem 02:00 så jag var trött i morse.

idag har jag varit i Norberg och fikat på Elsa Anderssons café med Helena, Sophie och Sussi, jag drack en dricka sen började de åska så vi åkte hem igen. Roy the boy var inte hemma så inte kunde vi hälsa på han heller. Nu ska jag krypa ned med mina tjockiskatter Bob och Marley och sova!

Hejpåre.


packa packa packa.

mitt i allt kaos har jag på nått sätt lyckas få lite ordning, min kära bäddsoffa som jag ska få bo i ett tag framöver är på plats samt dator och, TV/DVD och stereo så jag tror jag överlever denna flytt iaf, men man kan fortfarande kalla mig hemlös. Så den som behöver en inneboende var du än befinner dig kan ju alltid hojta till! hojt hojt

denna vecka har jag enbart tillbringat med flytt och strosat runt och hjälpt La Family, syrran min har åkt till Dublin på möhippa så ensam med skitungar är man också, stackars mig. Är ju rätt ovan att inte ha en syster som ringer 8 ggr om dagen och undrar var jag är så måste erkänna att jag saknar henne allt endel.

i morgon blir det troligen att sno sina lurviga och fara till Säter och kolla på nostalgibilarna och dricka lite öl, inte för att bilarna intresserar mig ett dugg men däremot så gör ölen det! hoppas bara för guds skull jag får med Sussi, har inte sett den upptagna tjejen på två veckor. Helena den taskmörten har svikit mig för en vecka och varit i Sthlm, ännu mer stackars mig!

Neeh, faktiskt så ska jag ta mig en kall dusch och krypa ner under täcket uppe på min egna våning framför TVn och slå på en ny Van Veeteren , så mysigt ska jag ha det första kvällen/natten i nya huset (fast jag har ju bara flyttat 20 meter förresten)

Vi ses!

Robbie kort.

JUSTJA! jag måste ju ladda upp korten från Robbie Williams  också så ni som missade nått kan få en liten blick över hur det var. Så titta på bara!

förresten, jag har ett nu publicerat inlägg under Robbie korten också!






Robbie Williams, Ullevi. 1 /7-06

I´m back!


Nu är jag tillbaka efter ett par veckors frånvaro!

Som sagt var, våran dator har kraschat så vi har varit utan ett tag. Men nu har jag lånat en av vänliga Pumpa medans han reparerar min så jag inte behöver vara helt rastlös och utan! Shyrra-pyrre!

just nu är det fullt upp, mitt uppe i flyttlasset och renoveringen. Så det är saker överallt  och saker dyker upp man inte tänkt på eller visste att man hade ens. Jag förstår inte hur det går till! sen är man så dum så man tar en sak och tänker packa ner den, men vet inte var.. så den får en annan plats så dyker den upp ett par timmar senare men det är bara att bita ihop och hoppas på att det är över, men alla som har tömt ett stort hus och ska in i ett litet vet nog hur det är, inte lätt precis. Saken blir ju inte bättre att de är små snorungar och springer runt benen på en när man har liite annat för sig, men jag lär ju bo på samma går som dom ett tag så det är bara att håll käften och le! (iofs... dom kan vara rätt söta emellanåt också)


Peace and Love har varit, riktigt kul, varmt, hungrigt och svettigt men vi överlevde och hade det fruktansvärt bra iaf! Vi suktade ju ganska mycket efter dom där goda kalla ölen som fanns och vi lyckades ta ett par både fred och lörd. De var fruktansvärt gudomligt!
Lyckades inte se några band faktiskt, el 3 min av Ed Harcourt och sista låten av Håkan Hellström. Hörde iofs många, så klart men absolut ingen aning om vilka. Däremot så träffade jag destå fler kändisar etc, Looptroop (pratade till och med med Promoe säkert 45 min natten till lörd, ballt va?) Ed Harcourt, Essex Green, delar av Dia Psalma. Det var coolt!
Hade trott Promoe skulle vara rätt kul men han var däremot rätt trist och inte alls nå märkvärdig.
De var trist!
Festivalen var lyckad och väldigt rolig trots att man jobbade och alla tyckte skötte sig perfa, framför allt Roger som verkligen gav allt och varken åt el sov men klarade av de helt galant ändå!

Jag tror faktiskt inte det hänt så fruktansvärt mycket mer, jag hänger mest runt och nu är det mycket med flytt och allt vad det nu är. PUH, men hoppas det är över snart.

Neeh, de är en dag i morgon också. Tack för mig!


jävla skit

tyvärr så är det liiite svårt för mig att blogga och uppdatera nu för min kära lilla jävla dator har lyckats kraschat, jag är liiiite sur över det faktiskt  om jag ska vara ärlig men den är under reparation och bör väl återvända hem i helt skick snart. Skynda Pumpa skynda!!
Så du får ha lite översende så återkommer jag när den är i funktion och berättar om mitt roliga liv!




Robbie, Robbie, Robbie!

Robbie, Robbie, Robbie!



Robbie Williams, Ullevi Göteborg 1/7-06

(kortet är från konserten, nedan nytt inlägg och kort från min mobil kommer)


shake your as, come over here. now scream!

OOH, yes. He can entertain you!

Inpackade i en het bil for vi (syster-Anna, jag och Lina) igår (lördag) mot Göteborg och Robbie Williams!

kom dit runt lunch, tog några raggarvarv runt Ullevi (det var faktiskt inte meningen) för att sedan parkera och strosa lite på Big City. Lina hade nämligen försovit sig en liiiten skvätt, hon satte klockan på 07:30 istället för 06:30 så hon fick lite lagom bråttom när vi kom 07:45 men in i bilen kom hon med årets ruffs och byxorna ut och in och ingen hårborste (som senare dök upp) hon inskaffade iaf en ny när vi kom fram, vi åt lite lunch, satt vid en fontän och kolla på folk, gled Avenyn upp och ner och medans dom sparng i skoaffärer så kollade jag på bilparad, de var cool.
Vi åt lite till och anlände sedan vid 18:00 tiden till Ullevi, låg på gräset och glassa och gick in strax innan förbanden började, först ut var Chris Coco (nån DJ som även spelade med Robbie) och sedan Basement Jaxx, dom var bra tyckte jag och lite annorlunda. Stora mörka tjejer i galna kläder kan man då säga!
dom lyckades nog dock inte riktigt värma upp publiken fullt ut, dock var det många som anlände in precis innan Robbie gick upp på scen.  21:30 klev han upp och då vart det drag vill jag lova. 57 000 pers och han!
Absolut värd att se (fast jag inte är något stort Robbie fan precis) men det var mäktigt, troligen den mäktigaste konsert jag varit på, vi hade sittplats, och såg verkligen allting utan att trängas och bli svettiga. Han gav allt och gjorde det med stil, fullt ös i 2 h och han drog sina låtar etc. Angels, Feel, Advertising Space, Tripping, Sin sin, Make Me Pure, Kids, Let me Entertain you, Rock DJ,  Radio, Millenium. OJ! jag fick nästan med hela låtlistan, drog även en liten bit av Bob Marley´s Three litle birds, de var cool. Han var iaf gudomlig och det krävs mycket för att slå honom nu!
Det som var synd var ju att det var kamera förbud, så självklart tog jag laglydig som jag är inte med mig min digitalkamera (den låg i bilen) men det visade sig ju att alla andra inte var lika laglydiga som mig för det knäpptes då kort för fullt, så jag tog lite med mobilen men dom blir ju absolut inte lika bra men men, jag får ladda in dom och nöja mig med det istället.
23:30 var det klart och jag och alla 57 000 skulle ut också, lyckligtvis gick det ganska fort och smidigt, vi kom nog ut från Göteborg på 45 min vilket är väldigt imponerande men vilket fall så kom vi inte hem förrän 06:00 inatt pga lite felkörninga, tankning, handling och att laga lampa på bilen, jag pratade då konstant på vägen hem för att inte Lina skulle somna. 
Inte många timmars sömn har det blivit, de känns som när man är bakfull fast jag inte drack, så det blir tidig kväll ikväll. Nääe, jag tycker nog att alla ska gå och se Robbie Williams för det var verkligen så värt!

I morgon är det måndag och början på ännu en hektisk veckan och Peace and Love börjar på fredag!