Midsommar

Glad midsommar i efterskott! 

Jag själv hade ingen kamera med mig (tack och lov) men det hade min-grek-till-kompis-Emma märkte jag. Exakt såhär roligt hade jag.


Midsommar


Bröllop #2

I morgon klingar klockorna för min goda vän Elin Nygårds och hennes blivande make Johan Bodin. En fantastisk kommande dag. Lika fantastisk som lördagens bröllop! Jag står lite i valet och kvalet med klänning. Väldigt rosa eller grå och diskret? Grå låter ju trist men den är fin och den rosa är ju egentligen så Elin men inte alls så man kan smälta in. Eftersom jag inte kan bestämma helt enkelt har lagt valet i min kära Jennys händer (som precis smsade att hon inte heller kunde bestämma..) Jag får helt enkelt gå runt och känna efter idag! Sophie kommer på besök och får vara lite smakråd. De löser sig!

Leksand och bröllop #1

Ikväll väntar årets roligaste arbetsdag. Avslutningsresa till Leksand tillsammans med flera tusen härliga NYKTRA ungdomar! Jag skulle kunna jobba gratis men det säger jag såklart inte till chefen. Efter ett par timmars sömn väntar sedan årets första (av tre och tyvärr en miss) bröllop. Dax för min barndomsvän Åsa Rappendal och Stefan Aronsson att säga ja. De kommer bli en fin dag, jag vet det!

Vilgot 3 år.

Idag fyller mosters hjärta 3 år. Tiden går så fort när man har roligt!
Bästa presenten kommer såklart från moster. En motorsåg!!