Daldansen 2008

Bättre sent än aldrig!

 Dåså, dax för årets Daldans! Eftersom det har varit stekande hett under den veckan var det svårt att vistas på min balkong. Solen låg på och vi smalt bort. Därav att vi sitter på golvet emellanåt. Jag låter bilderna tala för sig själva i detta inlägg.. . men visst hade vi roligt?!

Daldansen, torsdag 24 juli.

   

Helena och KlaraMats och Helena i värmen.Sophie och HelenaMötte på Boni i gropen.Marléne och Klara var otroligt glada över att vara hemma.Nuvarande Sthlm tjejerna.Helena  och Sophie hade kul under Petter konserten .

        

ey yo Petter!Thomas och hans kollega Mats som var på besök.


Daldansen, fredag 25 juli.

     

Jenny och Elin i solen, Klara och Helena.Anna och Klara var lagom på G.

  

Elin och Malin posar.Emma och JennyNjuter av fest, (äntligen) sval värme och Daldanslördag, 26 juli

På grund av  värmeslag flyttade vi under lördagen festen till Jenny och Staffan, klokt beslut och vi hade riktigt kul!Jenny och HelenaJenny, fru Linda och Elin

     

Elin är sugen på godis, Jenny dricker fräsch drink och Markus och Louise.Sussi, Linda och såklart.. Elin.Klara och jag

 Det var denna Daldans. Hoppas vi ses nästa år!

Elin och Sombero

Torsdag dag (innan Daldansen) spenderade jag och Elin tillsammans med Sombero på hopptävling i Avesta. Stekhett men vi stod ut. Tyvärr blev det en rivning i båda klasserna men samtidigt tyckte nog Bero det var skönt att få komma hem i tid och rulla sig i hagen istället. Han skötte sig utmärkt heladagen men råkade tyvärr knä Elin rakt övanför ögat som snabbt vart en rejäl klocka =) Efter det laddades det om för daldans.. .       Come on now Bero!

(
Scrolla ner och se så du inte missat dom tidigare inläggen för nu går det undan!)

Uppsalaresor och stolt moster.

För er som inte vet så vart jag moster på Sveriges nationaldag (6/6-08) tyvärr gick inte allting som planerat. En liten Vilgot kom och han föddes på akademiska i Uppsala och har nu efter 8 veckor återhämtat sig såpass väl att vi börjat våga ropa hej och kommer äntligen få komma till Falun för lite mer vård istället. Det har varit långa veckor för Vilgot och hans mamma och pappa och tagit en dag i taget. Han är självklart otroligt underbar och mosters ögonsten och vi hållar alla tummar att han snart får komma hem till oss för  han är efterlängtad! Vi har såklart varit och hälsat på också. Är man där har man inget annat väl än att försöka spöa Mowgli i minigolf.. .. försöka kan man alltid =)

Uppsalaresa nummer ett.. .Stolt mamma!Stolt pappa!

Minigolfdax!

  
Anna spelar och Mowgli noterarMorfar (min pappa) och Vilgots pappa

     
Mormor (min mamma) Vilgots mamma, min Mats och papporna.


Uppsalaresa nummer två.. .

Mattias spelar mer än gärna minigolf nämligen och då är det bara att ställa upp! Självklart vinner ju han och jag förlorar.. . bara att gilla läget liksom.
Anna, Mowgli och mamma (som fick hålla räkningen och skriva)Morfar puttar med full koncentration.

(scrolla ner om du missat bröllopsinlägget)