Möhippa!

I lördags var det dax för Lindas möhippa!
Vi startade redan kl 9,00 med kidnappning av bruden till låten 'Han jobbar i affär - Lena PH'. Stackarn som trodde hon skulle "skrubba" jaktstugan i snö och det kalla vädret. Men tjii fick hon!

kidnappning

Utklädd till prinsessa fick hon allt skämma ut sig ordentligt på Kupolen i Borlänge med diverse uppdrag. Klippa kalsonglappar, rida käpphäst, handla på ICA med uppblåsbara "Jens-mens", blåsa upp balonger och gissning av brudgum. Vi hade otroligt roligt och skrattade konstant. Linda är inte den som är den utan ställde upp utan invändningar. Trots att det nog var pinsamt emellanåt så tog hon det mesta med en klackspark, precis som man ska göra. För värre saker finns här i världen!

prinsessa

        
(tyvärr är mångabilder väldigt suddinga, det var inte lätt alltid att knäppa sen hade jag mobilkameran vilket jag såklart ångrar)


bruden


Eftersom vi hade otur med vädret så fick den planerade picknicken ske inomhus så vi kunde värma upp oss lite för att sedan styra mot Björbo för forsränning. Ju närmare vi kom destå mer snö blev det (runt 2 dm) men inte hindrar det ett gäng forsränningssugna tjejer. På med våtdräckt och hjälm så bar det av. Men fy F*N vad kallt det var! Trots inte mycket till känsel i händer och fötter (våtdräckten värmde endel) och rejält uppskrämda av ledarna så banga ingen ur. Vissa åkte mer än andra (etc. mig) som trodde istiden var kommen. Kändes jätte konstigt att helt plötsligt infinna sig i massa snö när man 1 v tidigare kunna tillbringa dagen i bikini. Stelfrusna begav vi oss till Ulvshyttevillan där vi skulle spendera resten av kvällen tillsammans med mat och dryck. Tur var så var tunnan och bastun laddad så vi kunde bli som folk för att sedan utbringa många skål, sånger, grimarser, tal, spräckning av ballonger, tipspromenad och massa massa mer.

     

Bilderna som togs under kvällen mår nog bäst av att inte publiceras! =)

Dagen och kvällen var otroligt rolig och lyckad. Bröllopet som äger rum 19 juli blir alla gånger lyckat och oförglömligt det med. Förhoppningsvis får vi tur med vädret då, för det hade vi då rakt inte denna gång.. ..fast vem hindrar det? Det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. (Jo tack!)

1000 tack till er alla, framför allt Jenny, Elin och Sanna som fixat och planerat allting i minsta detalj och gjorde dagen så rolig. Och ett stort tack till Linda för att du är just den galna och perfekta bruden du är. Jag önskar dig och Patrik all lycka!
 
'- Hörde jag ett vråååål, hörde jag ett skååål. ÅÅÅÅÅH! PARTY!'

Hoppas vi ses snart igen!

Lite olika.. .

Hej!

Lite långledighet sitter såklart aldrig fel. Synd bara att dagarna bara swiiiichar förbi. Det gör i och för sig varje dag, vare sig man är ledig eller ej.

Fire in Österby!

pappa eldar

Pappa passade på att elda upp brasan när det duggade lite och vinden låg rätt.

I lördags var det lite fest i Falun. Faktiskt riktigt kul!

Anna & Sophie

Kollegan Anna och Sophie har ett litet kramkalas.

Helena i Falun

Peace-Helena!
Kolla höger pekfinger, det är konstigt hur man håller i glas när man är på gasen.

Nu är det glasspremiär på Lappen och hela veckan är det gratis topping och strössel. Det tycker Sophie är helt kanon! =)