förbannad.

TA BORT DEN DÄR FÖRBANNADE JÄVLA REKLAM-SAKS-SKITS-FAN FRÅN MIN SIDA NU PÅ EN GÅNG!

Jag är skit sur! Hejdå.



Torsdag & kalasande.

Hallååå.
Jag har gjort nytta idag, det var spännande och ovanligt. Sen har jag ätit lunch med Sophie och Helena. Sen åkte jag hem och gjorde absolut inge nytta, sen åkte jag och kalasade så jag missade Big Brother. KATASTROF! Missade nästan när Jessica och den nya Robin fixade till de lite under täcket.
Tur jag slog på TVn! sen kollade jag på Hon och Hannes och sen så gjorde jag inge mer nytta idag förrutom att åt en macka också.
I morgon ska jag på ett möte med mina kära "kollegor" på socialkontoret, de du. På kvällen ska jag ut på Kungen och dricka massa öl med min syster. Hoppas mina kalasvänner följer med ut och rummlar!


Nu hoppas jag för guds och hans förbannade skull att de där konstiga annons saken har försvunnit sådeså!!



Meeen!

nej men nej men nej men nej men! Va är de där för fult som syns där sere? Annonser? De tycker jag inte om! TA BORT NU PÅ EN GÅNG FÖR BÖVELEN.

Länge sedan nu..

Jaah, de var ett tag sedan jag skrev nått! Skulle faktiskt göra de igår men lyckades aldrig logga in på blogg, måste varit nå fuffens med sidan!
Kändes inge roligt heller att skriva innan när jag bara åmat och gnällt över att jag varit sjuk också, vilket jag ju varit. Men nu är jag snart fitt for fight igen! Bara lite hosta jag ska försöka bli av med.

Sussi tycker att jag lagt ut ett hemskt fult kort på henne, jag förstår inte varför? Så hon vill att jag ska ta bort det. De tycker absolut inte jag!

Har dock inte hänt mycket spännande och nytt i mitt liv sedan sist faktiskt.
Var till Falun igår och åt lunch med Jenny och Linda, sen tog jag och Jenny svängen förbi Borlänge och köpte en mobiltelefon till henne, Värsting fin!
Idag har jag, Helena och Alexandra varit i Borlänge också och shoppat litegrann. Länge sedan man hängde med Alex så de var roligt...

Ska försöka göra lite nytta i morgon!

Krama. /I





Kära Sussi!

Kära Sussi!

Jag kände att jag ville visa upp min söta kompis Sussi! :P


Lördag, lördag, lördag!

.... och jag är fortfarande jätte sjuk. Har varit de i en vecka snart, hostade hela natten inatt så jag har rätt ont i bröstkorgen nu. Tro mig!

Tillbringade gårdagen i sängen så klart men lyckades kravla mig upp och fara till vetrinären med mina katter, Bob och Marley. Dom blev av med pungen dom stackrarna!

Börjar få lite panik och ångest... har absolut inte gjort ett skit på hela veckan, eller joooo.. jag  var på ett möte med feber i torsdags, That´s it..

Neeee, ska nog slå på en film nu!

Kram /I


Jag, inte allt för nykter!

Jag, inte allt för nykter! <-- De här är bara början!

(Har gjort den i miniatyr för att ni inte ska se exakt hur packad jag var!)

Onsdag & hosta till förbannelse..

Ja, de är lite jobbigt!  Antar att jag kommer vara bosatt i denna datastol precis heeela dagen.

Rätt knepigt, igår när jag trodde jag skulle avlida för att jag var så dålig så tog jag en Ipren, ta mig i soffan och zappa sönder TV:n efter 40 min kände jag mig som en hela ny människa, jag började svettas efter att ha frysit en hel dag, täckte flög och jag vart jätte pigg! En liten enstaka tablett kan verkligen göra susen. De är lite mäktigt..

Har fått massa kort från lördagens brak idag, herregud hur man kan betee sig som packad! Nu är de bara att vänta in nästa storfest, Sanna i Gävle 21 April och sen Ski och Rocken i underbara Sälen sista helgen i April. Kommer bli fruktansvärt kul!

Jag drömde massa hemska drömmar inatt, eller.. dom var väl inte hemska, men dom var... jobbiga. Gustaf levde och allting var hur kul som helst! Saknar honom fruktansvärt mycket, men jag vet att han har de bra där han glider runt o äger himmlen! Rock on baby..

Jag vill ha lite mer kommentarer här faktiskt, faktiskt, faktiskt, faktiskt!

Host, host o kramh! /I




Sjuk, sjukare & sjukast!

.... de är jag!

Kände mig hel konstig i morse, ont i halsen och hela bröstet höll på att hoppa iväg när jag hostade. Var trött, fryssen, öm och ont i kroppen och slut i hela huvudet (Mer än vanligt..)  men har lyckats hänga lite med Helena och Linnéa iaf. Satt ute i solen tills de vart såå kallt (Iofs har de varit de heladagen för mig..) Helena läste Norgehistorier, dom är rätt roliga. Förresten! Grattis Linnéa till jobbet i Norge. Roligt att nån av oss skaffar ett riktigt jobb. Slog på och skrattade lite åt Robert Gustafsson - Ja ä´ int´ bitter! Nåväl, jag är så himla sjuk att jag gick och la mig efter maten, sov en timme sen börja vänner, Big Brother och nu sitter jag och väntar på veckans höjdpunkt, Desperate Housewifes! Jag lever ju ett oerhört glamoröst och hektiskt liv. Visst då? Så jätte roligt att leva mitt roliga liv...... iofs så är jag sjuk idag så jag får leva ett trist liv idag! Sådeså.

Nu ska jag gå och vara sjuk vidare!

Krama /I


Måndag, Puh!

Herre min skapare vad trött jag var i morse, vaknade 10;30 (vilket inte är likt mig) och kände att jag lika gärna kunde ha sovit flera timmar till, men masade mig iaf upp.
Slog på datorn och segade väldigt länge, min kära vän Helena kom hit runt lunch, satt och pratade igenom helgens bravader  så klart, men beslutade oss för att slå på en film, Sällskapsresan - SOS, lika bra varje gång man ser den!
Justja! vi vart skit sugna på att se en skräckis men kom underfund med att de inte var någon idé eftersom ingen av oss skulle våga titta. Kollade på Internet o tittade trailern till filmen 'Besatt' som tydligen bygger på en sann historia, vart bra lockade på att se den... men vi törs väl inte. Har iaf lyckats fått i mig mat nu och sitter och väntar på att den trevliga kvällen ska börja, är ju massa spännande på TV på måndagar, Vänner, Big Brother, Outsiders, CSI. Kanon kväll! De ser jag fram emot... ensam och övergiven som man är!
Krama. /I



Jo! Jag har hittat en låt som jag faktiskt gillar rätt skarpt, eller flera! Lite rock sådär mitt i allt, bland annat.

James - Waltzing along  och Big Country - 13 Valleys.
Helt klart värda att ha i mp3:an!


Kortet!

62954-2

Kortet! Någonting är de men vad? Scary!

Dagen efter!

Verkligen dagen efter! Sitter här framför datorn o lyssnar på mp3 spelaren som jag precis fixat, Tanya Stephens - Way back just nu i luren o har en jätte fin renmössa på huvudet som jag fick av Paula igår, tack kåmpiz!

Var fylle slag här hemma igår, 16 pers o massa mat o fylla! Fick Galiano som vi drack massa, jag som inte ens dricker sprit eller kaffe. Men ändå!

Tusen tack för alla fina presenter förresten, längdstavar av Jenny o världs stort öl glas!

Har varit lite seg idag så klart så tillbringat dagen framför TV:n o en film, Kurt Wallanders - Svag  punkt (eller vad den nu hette?) helt ok, men inte lika bra som dom andra.

Lina har tappat bort sin sminkväska från igår, stackars!

Justja, kom på! Nån på festen igår knäppte ett kort på ett öra ute när de var mörkt ute, när dom tittade på de sedan så såg dom nån figur av nå slag, en gubbe. (Jag såg den själv också!) som stog ute i ingenting i mörkret, fast de inte var nån där så klart och idag så är gubben borta!! Lite scary faktiskt.

Nu ska jag göra lite nytta! Tack alla för igår..

Klemz. /I


That´s me..

62954-1


Ganska nytt kort på mig, Sälen 18 Februari -06!



Förkyld & ny blogg:are!

Hejsan!
Jag är ny här på blogg och har inte riktigt kommit in i det här, men jag jobbar på de!

Har gått och blivit jätte förkyld idag vilket inte var de bästa som kunde hända med tanke på att jag ska mitt 22 åriga fylle slag i morgon, men med lite alvedon o C-vitaminer kanske jag överlever.
Ska spana vidare och komma underfund med hur allting fungerar!
Klemz. /Ida