Åh!

Hur ljuvligt ser inte det här ut att vara då?!
Jag vill vill vill, vill dit!

sååfint

Inga bekymmer - vi bara rymmer!


oromantisk

Polarn-Polo skickade den här till mig. Han tyckte den var jätte rolig och att vi tjejer är oromantiska vilket jag absolut inte håller med om. Egentligen är den inte så rolig förresten!

hjärta

Semla & Tanya

Helgen har varit till belåtenhet och jag önskar den inte tog slut så fort. Fast det önskar jag varje helg. SWICH så var den över!

Nu är även måndagen över och vi går in på tisdag. "Äta-semla-tisdagen" påminnde Jenny mig om. De hade jag inte en aning om!

Förra veckan var hektisk. Tyckte jag inte gjorde annat än jobbade och sov. Hade Öppethus på jobbet i torsdags så dagen var lång. Alla skötte sig utmärkt och var garanterat lika trötta som mej!

Nu är det inte många dagar kvar tills syster min kommer hem och bråkar med mig. 8 dagar kvar. Måste börja njuta av friden.. .. =)
förresten är hennes blogg uppdaterad!

Den 3:e ska jag, Helena och Sara på konsert!! Tanya Stephens på KTH i Stockholm. Kommer bli äckligt bra. Såg henne på reggaefestivalen - 05. Helt klart värd att se igen!


Tanya  
Hello Africa och Harrys

Åter igen söndagkväll och har precis kollat på One 3 hill!
Har varit till Borlänge med Helena idag för att inskaffa ny mobiltelefon till henne. Har haft en rätt eländig hangover idag med huvudvärk vilket jag inte brukar ha men efter en bit kladdkaka jag och Helena bakat vart jag som folk igen.

Veckan har gått lika fort som vanligt och har varit riktigt bra! Hoppas nästa vecka går ännu fortare.. ..

I fredags myspyste jag i soffan och kollade så klart på 'Så ska det låta' eftersom min favorit kille Daniel Lindström var med. Han är ju för underbar helt enkelt!
Gårdagen bestod av endel festande i Falun. Förkrök hemma hos Elin för att sen sluddra vidare till Harry´s. Kvällen bestod av Jenny, Elin, Sanna, Malin, Elin B och jag. Kort och gott en rolig kväll!

Se själva! 

                                            
                                         Gissa häcken?!

Elin firade min födelsedag lite för tidigt (si sådär exakt 32 dagar) så jag fick paket. se så fina Hello Africa strumps. Kanon fina, Thanx E!
 


Nee, dax att ladda batterina inför en ny vecka!

sthlm, reggae & ångestattack

Hell yeah!

Åter hemma efter en ljuvlig Sthlm´s helg. Sara och Helena mötte upp mig på tåget och Sara kockade till en ljuvlig middag som fick ätas till ljummen öl som Helena glömmt stoppa på kylning (!!!) Ner gick det och småpackade begav vi oss på reggaeklubb. Mer om den kvällen kan du läsa på Helenas blogg hon skaffat:
http://melena.blogg.se Kul hade vi och jag fick en ny kompis som jag var otrevlig mot men vakten var stor och skyddade mig från blåsvädret och kylan.

Lördagen som jag skulle shoppa massor på slutade med att jag kom hem från stan med en t-shirt. Ångesten tog över hela dagen och jag insåg hur urbota korkad man blir efter endel öl i kroppen, ångestattacker är inte att leka med så jag har lovat mej själv igen som så många gånger förrut att sluta göra bort mej när jag är packad. Nu ska jag göra allt som står i min makt för att hålla detta vilket kommer gå käpp rätt åt %&!#? när alkoholen tar över och om jag känner mej själv rätt!
Så lördagen ägnade vi som vanligt i Helenas soffa framför en urkass film (Farväl Falkenberg) och äcklig mat. Låt aldrig Helena och Sara shoppa på egen hand! =)
Jag somnade under andra filmen och vaknade med nackspärr och fick smaka på min egen medicin den natten men det är ingenting jag klagar över utan tyckte mer var mysigt!

En sak som jag är ledsen över med denna helg är att när jag väl åker till Sthlm så åker Mathias hem till Hedemora. Hur ofta sker det då? Han som man i vanliga fall måste tjata hem!
Vi gick om varann och de var trist. Bättre planering nästa gång!

Söndagen var vi som folk igen och sprang ut på stan för att leta upp ett fik för att dricka varm o´boy och mat. Vi hittade ett sött ställe i Gamla stan. Jag glömde min palestinasjal hemma så jag shoppade en ny fast brun. Fick lift med Linda hem fram emot eftermiddagen. En trevlig åktur med lite felåkning i Uppsala så resan tog liiite längre tid än beräknat. Vi hann då prata igenom livet och dess bekymmer, uppdatera varandra och skratta endel. Behövligt!
Hem kom jag, trött och slut. En dusch och dök i säng och sov som en stock för att sedan återgå till vardagen och mina skönheter! Det ska jag snart göra igen... dyka i säng alltså.
Såg Saltön nyss, det tar sej sa mordbrännaren!


Min shitness & jag!

me&Helena


Självklart var vi och tittade på slottet också!

slottet