gammal man och liten flicka

Det var en gammal man som gick på en havsstrand. En bit bort såg han en liten flicka som om och om igen böjde sig ner, plockade upp någonting och slängde ut det i havet. Han blev nyfiken, gick fram till henne och frågade vad hon gjorde. "-Jag slänger tillbaka sjöstjärnor som har råkat komma för långt upp på land. Annars kommer de att dö" svarade flickan. Mannen brast i skratt. " - Men lilla vän, det finns ju tusentals sjöstjärnor som ligger här på stranden. Det gör väl ingen skillnad om du kastar i några få!" Flickan böjde sig ner, plockade upp en till, höll upp den mot den gamla mannen och sa: "- Jo, för den här sjöstjärnan, för den gör det skillnad" och kastade ut den i havet.


sjostjärna

swish, DVD, hockey och sova.

Även denna helg rann iväg med en herrans fart men har bestått av extremt lite gjort.

Fredagen som jag var ledig tillbringade jag över en fika med Sussi vilket var väldigt glädjande ( =) ) för att sedan hoppa i pysdräkten och umgås med Big Brother och en film, Beck - Gamen vilket jag måste säga är den kassaste i Beck väg.

Lördagen bestod av att plöja igenom endel av Saltön boxen. Andra säsongen börjar i morgon (måndag) och jag kände mej tvungen att friska upp minnet om vad som hänt. Nu är jag uppdaterad! Tog en kylig promenix med bror och hundar. Brrr! Var även och tittade på en hockey med Sussi och Helena. Det var iskallt i ishallen (?!) vi frös och förlorade. Kvällen var lika slapp som fredagen, Helena kikade förbi ett par stunder för endel hängande. Jag frös endel denna dag!

Söndag, utvilad! veckan som gått har jag undrat om varit sömnlös eftersom jag varit så hemskt trött men nu måste jag ha sovit ikapp och ska återgå till jobbet med nya friska tag och ett glatt leende! =)
Har kollat klart på Saltön så nu är jag laddad att inta soffkanten kl: 20:00 i morgon och andra säsongen.
OOOH! Såg du One tree hill ikväll förresten. Hjälp så spännande och stackars Payton!

jag har förresten inte beslutat mig för vilken eller vilka DVD boxar jag ska inskaffa men enligt er önskas Desperate Housewifes och min önskelista är ju sååå låååång. Måste fundera.. ..

Nästa helg åker jag till Stockholm för att hälsa på min Helena!

Jag ska nog krypa ner under mitt täcke och lusläsa nu, ha en trevlig kommande vecka! =)

Kom ihåg!

Du följer väl min backpackers-syster´s blogg: http://annastam.blogg.se

i morgon jobbar jag min sista dag för denna vecka för på fredag är jag ledig! =)

det har förresten varit en ?!&%#!?´s dag och hela veckan har jag varit ?!&%#!? trött så i helgen ska jag vila upp mig och komma tillbaka till jobbet på måndag som en muntergök och älska livet för nu är det lugnet före stormen och då gäller det att vara munter och bita i det sura äpplet!


kallt kallare kallas!

Efter en störtskön helg som varit väldigt trevlig och bestående av olika aktiviter var det lika bra att återgå till vardagen och arbetslivet idag! Tyvärr inte så pass utvilad som jag önskat så förmiddagen var seg. Lyckades vakna till efter att ha tillbringat 40 min ute på ungarnas lunchrasten i  - 10 grader. Brrr! barnen leker sig varma, idag mest med att bygga snögrottor men hur skulle det se ut om jag låg på alla fyra och grävde? Näe, det överlåter jag till dom och väljer att  frysa om fötterna istället! =)
Nåväl, vintern är här och jag har tjatat och längtat efter den så jag ska inte klaga heller!

Snart får man pengar och de är ju ingenting man klagar på sådeså!
Tycker du jag ska köpa Grey´s anatomy DVD box säsong två? Jag skulle verkligen verkligen vilja!

Nej jag har verkligen ingenting speciellt att blogga om mer än att jag trodde Marley var ett stort odjur inatt, någonstans mellan häst och hare (?!?!)  när han plötsligt attackerade mej i min skönhetssömn.

Häjpårä!

Burn it up!

I morgon är det fredag och åter en vecka är avklarad. Denna vecka varken lugnare eller vildare än dom andra trots att mitt huvud strejkade ur på tisdagseftermiddagen och såg till att jag tillbringade onsdagen i sängen och soffan framför One tree hill (säsong ett) med sprängande huvudvärk, mag/halsont. Överlevde onsdagen så pass väl att jag tog mej till jobbet idag (torsdag) Vilket var himmla tur för tänk vilken röra det kan bli  så fort man vänder bort blicken =)
Dagen har tagit mycket på mina krafter och är i behov av en god natts sömn vilket jag hoppas på. Jag och drömmarnas land, dit är jag påväg snart faktiskt!

Låtarna jag haft på hjärnan har äntligen avlägsnat sig och jag kan sjunga vad jag vill utan att bli fast! =)
Det vore dock en fördel om alla andra slutade sjunga också!

förresten är det fett trist när Helena inbillar sej att hon är Sthlmare.
Kom hem och ha snöbollskrig  med mej istället och ge upp tankarna med att bli storstadsfjolla! =)

Trevlig helg allesammans för det hoppas jag min blir!

                                      egoist me

moi  manifestaion, öl, musik och Helena

Dax att uppdatera ser jag!

veckan har gått fort trots att det kändes som  det skulle vara måndag hela veckan i måndags. Kändes kul att komma tillbaka och träffa alla mina juveler. Dock var det inte ömsesidigt alltid =)
Så veckan har bestått av jobb, jobb, jobb, jobb och har oftast bestått med roliga stunder (endel undantag som alltid) trots att jag trivs som fisken i vattnet så är det ju ljuvligt med helg!
I torsdags tog vi våra 9:or och for på drogmanifestation i Vasaskolan/Martin Koch gymnasiets aula vilket var väldigt behövligt och ärligt talat har jag aldrig sett så många tysta tonåringar. Grymmt att se!

Igår tillbringade jag kvällen hos Jeanette med Elise för att få i oss lite öl vilket vi lyckades utmärkt med så klart så idag tillbringas kvällen framför TVn/datorn med extremt trötta ögon. Blir en tidig kväll (?!)
Det var iaf roligt igår förresten!

Jag har haft samma låt på hjärnan sedan i måndags, The Boppers - Rama lama ding dong. Jag börjar bli less på att sjunga den om och om igen så när den väl släppte fick jag nästa, men den är väldigt fin så det går bra... ... än så länge, White Lion - When a children cry. Undra vad det blir sen.. ..

Nu på kvällskvisten har Helena varit här, vi har gjort baguetter och ätit samt klämmt lite godis! Det är vi bra på förstår du =)

Ne, ska surfa vidare en stund innan min pillow ropar mitt namn!

Ta hand om er.. .. .
plikten kallar!

Idag har jag tagit vara på sista lediga dagen för att i morgon återgår jag till vardagen and work! Vilket det som sagt var är blandade känslor inför men jag ska nog komma igång ganska fort och det kommer vara lika lovley som veckorna innan jag gick på julledigt. Och genom att ta vara på dagen har jag enbart glassat framför datorn men framför allt framför TV:n och första säsongen av Grey´s Anatomy. Inte så många avsnitt kvar nu och jag vill bara se mer och mer så måste beställa andra säsongen också.
Lördagskvällen bestod av myspys och massa ätande (som vanligt) med Helena och filmen 'The Break Up' helt okej men ett oväntat slut. Jag råkade missuppfatta att det är på 13dagen som man ska gå ut på krogen och INTE på 13dagsafton. Nåväl, lätt hänt och jag ångrar mej inte. Stora dagar där mycket människor går ut är absolut inte min grej. Jag trivs bättre i lugn och ro! =)

du har väl förresten kollat inlägget med alla kort från nyårsafton? Dom vill man inte missa!

Nu ska nog jag ta en titt på ännu ett avsnitt av Grey´s för att sen hoppa i säng, sova djupt och drömma underbara drömmar för att sen vakna av ett hemskt oväsen och pallra mej upp till världens bästa jobb sådeså!


Nyårsafton

Se vilken underbart rolig nyårsafton vi hade!

                                     

1000 tack alla underbara vänner som gjorde kvällen så lyckad och rolig!


Hda - Sthlm, Sthlm - Hda

Hemkommen efter 8 lovley days i vår huvudstad. Jag har haft det äckligt roligt med massa poppande av ljuvliga reggaetoner, shopping, öldrickande, matätande, sovande, TV tittande och enbart glassande. Men dax att återgå till vardagen på måndag vilket det råder blandade känslor inför.
Tillbringat utekvällarna på Söderkällaren och ljuvliga Mama Africa (som jag redan längtar till) finns bara ett ställe jag och Helena passar klockrent på, Mama Africa.
Födelsedagstjejen Elise dök upp i lördags så efter endel shopping tog vi oss en matbit och ett par öl för att fira. Nyårsafton bestod av finmiddag för att sen glida till Hammarbyhöjden till Ellie och Mathias och pimpla öl för att sen fortsätta det nya året på ROCKS. Mycket firande här!
I tisdags fick jag iaf dreadlocksen fixade av Ibrahim, så nu ser jag ut som folk igen =)

Innan jag for beställde jag två DVD filmer. Första säsongen av mina två favorit serier. One tree hill och Grey´s anatomy som jag längtat efter att få titta på, så denna helg ska jag mysa ner mej i soffa, ladda inför måndag och titta på massa film.

Det vart inte så mycket kortknäppande tyvärr.

OH, min favvo just nu, Groundation - Picture on the wall. Äckligt jävla bra!

  Mama Africa

 
    

   nyår 

      

nyår


'I want to roll, want to hide, want to drift away...'