25 år och mosters favorit

Hej!
Jag har insett att det är roligare att läsa bloggar än att blogga själv, antagligen för att det inte skett så mycket sedan sist och att uppdatera om maträtter jag äter anser jag inte så oerhört spännande. Antar att ni håller med?!

Jag var nog inte ensam om att bli deppig idag, när man äntligen tror att våren är påväg så kommer snön igen. Dax för vintern att försvinna för nu vill i allafall jag ha vår!

Nog om det, jag har gått och blivit ett år äldre men inte mycket visare. Eftersom Mats och jag bara har 3 dagar mellan våra födelsedagar så slog vi ihop dom. En middag med nära och kära på vår vän Sophies restaurang Älvan i Avesta blev det.. 1000 tack alla som var där! Jag hade jätteroligt och tack för alla fina presenter. Jag fick bland annat en ny kamera som är mycket bättre än min gamla, de blir ju roligare att knäppa kort då så förhoppningsvis kommer lite bilder framöver!


Födelsedags "barnen"


Full fest!


Elise och jag.


28  åringen.


Alex och Marie (Mor och dotter, men det undgår nog ingen med den likheten)

Mosters lillkille Vilgot har gått och blivit 9  ½ månad och äntligen i stort sett frisk som en nötkärna.
Han kan till och med sitta nu och är nyfiken på allt som rör sig.Justja, vet inte om jag berättat att min pappa har ju byggt en söt stuga (2 rum, litet kök, badrum och bastu) åt mig och min syster. Tänkte ni ville se mitt rum där! Mats är lagom imponerad över den rosa tapeten (de är ju trots allt hans rum också) men han börjar vänja sig och tycker nog egentligen den är ganska fin. Tycker inte ni det?

Kan visa er mer bilder sen men just nu har jag inte fler..

Det ska inte ta lika lång tid tills jag uppdaterar nästa gång för i helgen åker jag och Mats till Stockholm för att hälsa på Alex och Jason så har ni tur kommer en uppdatering snart igen!

Glöm inte att släcka lamporna på lördag mellan 20:30 - 21:30. Det är ju earth hour!

Vi ses! Ciao-bella.