Gissa filmen!

Vad heter du? Leffe.
Vad lagar du för någonting? Spindelknut.
Vart kommer bilen ifrån? Polen.
Min pappa säger att man ska köra volvo, varför gör inte du de? Därför att jag inte gör de!
Har du en mamma? Blir man skitig då? Nej de har jag inte.
Har du hår på snoppen? Skit i de du!
Får man ta sej ett åk? Nej de får man inte. SNÄLLA!
Nej säger jag. Nu tycker jag du är lite vrång.
Wow, lakritsbåtar, får man ta?
NEJ FÖR I HELVETE! Tack.

helgen som var..

Jag räknade ut att jag när jag kom hem i söndags eftermiddag hade åkt tåg i 5 ½h sedan i torsdag. Inte nog med det så gjorde jag sällskap med brorsan till Västerås för att hämta syrran vid flyget från Irland. Ett jäkla rännande!
I torsdags kväll var det väldigt lugnt med varma mackor och TV tillsammans med Sara och Helena. Gruvade mej för hur ont det skulle göra på fredagen att snygga till dreadsen och HJÄLP  vad ont det gjorde också under 4h. Snälla-Sara kom och stillade min hunger med kärleksdrickyoghurten. Den rekomenderas, riktigt smaskig! Vi strosade även på stan och shoppade endel och gick med på att göra en undersökning om reklamfilmer för en glass. Tur det var en god glass (hallon) för de tog evigheter!
På kvällen kom Klara och vi gick ut på 'Haggis' för ett par öl och avskedsmiddag men eftersom de vi alla skulle tåga oss vidare på lördag så tog vi det lugnt.
Mot Gävle på lördagsmorgonen! Sanna kom till stationen för att plocka upp oss i värmen och efter mycket fixande med systembolag och mat slog vi oss ner i en park för att njuta av mat, värmen och trevligt sällskap.
Tyvärr kunde inte Jenny vara med oss under helgen som planerat men det blir fler gånger! :)
Frammåt kvällen kom Sannas Gävlekompisar och gjorde oss och ölen sällskap för att sedan dra oss ut i Gävle vimmlet. En trevlig kväll som slutade tidigt för mej vilket jag nu har förstått varför. Början på förkylning! Har varit hemma från jobbet under dagen för att krya på mej. Min hals är tjock som en fotboll, feber till och från och snorigast i stan. SNÖRVEL! Så nu har det knaprats halstbletter och kollats på första säsongen av Desperate Housewives (måste ju friska upp minnet) hela dagen. Nu ska jag krya på mej lite mer i soffan och se på ett avsnitt av Desperate Housewives (fast ur pågående säsong)


Jag är väldigt bra på att glömma bort min kamera så tyvärr blev det enbart 3 kort uner helgen. Fy, jag ska bättra mej!

     


Sthlm - Gävle - Hedemora

I morgon (torsdag) åker jag till Stockholm till Helena. På fredag morgon ska jag fixa dreadlocksen och förhoppningsvis ta en farväl-måltid med Klara på kvällskvisten men det blir lugna puckar för på lördag morgon ska jag och Helena ta tåget till Gävle och gå på födelsedagsfest hos Sanna som fyller 23 år. Dit kommer även Jenny. Förbaskat roligt ska de bli, men innan allt det här ska jag jobba en sista dag.  I´ll bee back on Sunday!

Trevlig helg allesammans!

sebastian & påskfest

Påsktiderna börjar vara över för i år och dax att återgå till vardagen (på tisdag)

Var på puben med Jeanette i fredags. De var länge sedan så de satt inte fel att umgås över ett par öl.

I lördags var Sebastian och uppträde i Kupolen när jag, Anna och Helena var där för att shoppa. Jag knäppte ett par kort och fick en kärleksblick av honom som jag delar med Helena. Han är duktig på att sjunga!


sebastian

Påskaftonskvällen var det middag med familj och sen förfest hos Mowglie innan utgång. De var en najs kväll!

Mowglie i kilt

mowglie


Systrarna Stam

jag o anna

Gäsp så sliten jag är idag. I morgon ska det njutas av sista lediga dagen! :)

hejsvejs


påskpyssel och kamerastrul

Åh, Jag har varit klantig! Jag har gnällt och gnällt över att min mobilkamera (3,2 mega pixels) varit så dålig på sistone och knäppt suddiga bilder, tagit lång tid på sig och så vidare. Jag har löst fallet. De var inte kamerans fel utan mitt. Jag minns att jag skulle försöka knäppa kort på en mörk himmel/åker och valde därför motiv 'Landskap i skymning' och glömde tydligen ställa tillbaka på Auto. Men det har jag gjort nu så nu är allt som det ska! :)

Idag har vi påskpysslat på jobbet. Se, fin va? Prickarna kom i brist på fantasi och brådska!

p?sk 

Nu är det strax påsk. I morgon jobbar jag sista dagen innan lite påskledighet, det ska bli så skönt! :)

Glad påsk kära du!

mycket påsk just nu.. .. . påsk påsk påsk. Nu ska jag dricka påskmust!

ägg, lurad & april

Snart är det påsk!

Det ska bli riktigt skönt att vara lite ledigt och få äta påskgodisägg ett par dar. Jag behöver vila upp mej lite! 1:a april dagar är inte min dag, jag är för lättlurad har jag kommit fram till.

Det var jätte roligt att möta upp Klara i fredags! Hon var sig lik och jag hade en jätte trevlig kväll med endel öl och kära vänner. Men tydligen har jag blivit för gammal för en 2:dagars och trots att jag drack mycket vatten under fredagens kväll gång så orkade jag inte med en till fest på lördagen så jag for hem till härliga Dalarna och myste under täcket istället! Så ljuvligt så..
Den 13:e åker jag tillbaka för att fixa till mina dreadlocks. Jag ser ut som ett skatbo i huvudet, believe me!

Nu är det inte långt kvar till Sälen och Ski och Rock, bara 28 dagar. De ska bli snuskigt roligt! :)


       

Jag är ju rätt dålig på att ta kort faktiskt. Troligen eftersom jag är en urkass fotograf, dom blir antingen för nära, för långt ifrån eller för suddiga. Men lyckades ta mej ett par kort i allafall!

Nu måste jag krypa till kojs säger Anna!