Sol

Sol i sinnet, brun inne! - Rudolf

.. sen Sthlm.

Det märks att min liv tog slut när vi kom hem från Stockholm. Ingenting har hänt mer än att jag blivit förkyld och Mats har tatuerat sig. Jo, två rolig sak. På söndagen när vi kom hem hade jag Big Brother live titt hos Sussi (vår förbaskade frivisning av kanal 11 var som bortblåst så nu lever jag på Therese 24/7), på måndagen var jag hos mysfamiljen Jenny och hade bus med Selma. Alice är lite liten för att busa än men snart är hon också med i min och Selmas match! En promenix på 6km satt fint i solen efter all icke-bant-mat under helgen.

Jag beställde precis två pocketböcker från cdon. Bäst att passa på när rabatterbjudandet kom på mailen. Jag är mycket nöjd med min skinnjacka och väska. Skönt våren är påväg så man kan använda den förjämnan!

Idag var en tråkig dag. Adjö-fika tillsammans med underbara Alexandra och Jason som i morgon lyfter tillbaka till sitt australienliv. Jag är dålig på adjö. Tårarna rinner direkt. Jag vet inte när vi ser dom igen men förhoppningsvis nästa sommar, om inte annat ska slösa bli spara nu så att jag kan hälsa på. Jag vill hälsa på Josefin också i Portugal! Trots att jag är ledsen så är jag glad för deras skull och att dom äntligen kommit iväg, så som dom väntat! Hur som helst så kommer jag sakna dom båda två..

I morgon ska Anna, Vilgot och jag till Sportys Lekland i Falun. Vilgot kommer ha så kul, jag med!

Nu - Desperate housewives!