flytt, gat-lugnt, skola & BB.

Pjuh, skönt att flytten äntligen är klar. Jag och (ungefär) varje sak är på sin plats, det enda som återstår är urstädning utav lägenhet. Det ska göras i helgen. Jag trivs bra på landet, här ska jag spendera min sommar och de ska bli great. Stor altan att sola på tillsammans med 1-2-3 fanta och rosé! Idag måste jag iofs gnälla över att det är så öppet här ute för jag lyfter ju iväg när alla dessa stormvindar kommer.

I lördags gick flyttlasset och förra helgen var jag på Ullis möhippa. Vi var till Alborgen i Gävle och kröp runt i celler, åt middag på Kings Arms och dansade till 80 -tals på hotellet. Bruden och alla vi andra var nöjda med den roliga men ack så långa dagen. Skönt att det nu blir lugna gatan ett par helger innan det är dax att köra igång igen inför bröllopen!

Ok, jag berättar. Jag har varit på intervju till skolan jag sökt att läsa socialpedagogiskt ungdomsarbete. Första grupp processövningen gick jätte bra men min känsla säger att jag körde på intervjun. Det kändes inte alls bra. Jag hoppas väldigt mycket att jag kommer in men gör jag inte det så är det en mening med det också helt enkelt.. Jag får veta 1 juni hur de gick. Av över 100 sökande gick 50 till intervju som sen ska bli 22 st. Jag hoppas inte på för mycket helt enkelt..

Jag är sugen på stuvade makaroner och köttbullar idag.

Jag var ju rätt less på Gurkan ett tag asså men shiiiiit vad jag saknar honom nu. Dom andra är ju bara så torra (utom Simon då såklart..)!!

Kommentarer
Postat av: Sol

Jag längtar jättemycket till våran best summer ever! Rosé, Veronica Maggio, sol, landet, äventyr, kan inte bli bättre!

2011-05-24 @ 21:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback