julfylla och pyamasparty

Julafton är förbi och var lyckad. Tomten kom även till mej i år trots att jag inte varit så överdrivet snäll. För första gången någonsin tyckte jag faktiskt att det var gott med julmat vilket säkert kan bero på att jag var hungrig och inte gnagat på godis hela dagen. Lite paket vart det allt, Harry Potter DVD boxen, Saltön, Shindlers list, pyamas, 3 böcker, en stavmixer, tröja och massa mer smått och gott som jag önskat mej.
Julaftons kvällen tillbringades efter firande med familj hemma hos Mowglie med en hel drös människor för att sedan rassla ner till puben vilket också bestod av ett helt gäng julfirande stjälar. Blir vanligare och vanligare att gå ut på julaftonskvällen. Festandet höll på till morgonkvisten så jag var inte allt för pigg och sugen på att knäppa en bärs igår. Så juldagens kvällen bestod av pyamasparty, struntprat, godis, Jönssonligan och den svarta diamanten med Alex och Helena. Var verkligen så roligt att träffa Alex för första gången på 4 månader. Våran egna Schweiz tjej! 
Det var någonting som fattades på julafton, någonting som alltid brukar vara där och lämnade ett stort tomrum efter sej. Nämligen min syster! men Nya Zeeland är säkert också mysigt över jul =)


Julafton!

       
     

Juldagen!

    


Annandag jul!

  

bästa skitungen är extremt inne i Harry Potter .

Nu är julfirandet över och dax att se fram emot nyår så i morgon bär det av mot Stockholm för att tillbringa dagar med strosande på stan, shopping, fixa dreadlocksen, öldrickande, äta mat och framför allt umgås med kära vännen Helena. Nyårskvällen hoppas och tror jag tillbringas hemma hos Mathias och Ellie i Hammarbyhöjden. Vi har nämligen bjudit in oss själva fräcka som vi är =)

Så om det inte uppdateras nått mer i år så önskar jag er alla en.. ..

God fortsättning och ett riktigt gott nytt år!!


HO HO!

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Till dej från mej, en riktigt God jul!

juljag

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥ 

päron jul

ÅH, finns det nån klockrenare film än 'Ett päron till farsa firar jul'. Stört skön!
stackars Clark som allt går åt helvete för, Eddie som bara sloar och grannarna som är galna.
Julkänslan steg mer och mer under hela filmens gång så nu får mer än gärna julafton komma. Vilket den gör om ca: 1h. Jul, jul... strålande jul!! =)


Julpussar till er allihop från mej och min vän Helena!

jag o Helena



korv, fika och Schweiz

tänk, att gå på Barnens hus är ju verkligen hur kul som helst! alla leksaker låter och har så mycket olika finesser nuförtiden. Jag skulle också vilja vara liten över jul!
tog även en sväng till Rättvik tillsammans med min kusin för att hämta korv hos hennes svärföräldrar. Fråga inte mej varför man åker så långt för att hämta korv, men tydligen. Det var mysigt iaf =)

har även tagit en urmysig-kvälls-fika med Elise vilket var evigheter sedan jag träffade så nu har vi pratat av oss och rapporterat det senaste nytt. Måste ske oftare i framtiden men vi är ju så upptagna tjejer nuförtiden =)

min klockrenaste Alex ringde idag! har inte pratat med varann på 4 månader eftersom hon farit så långt som till Schweiz för att jobba så det var verkligen roligt att höra hennes ljuva stämma så vi ska passa in någon dag för att hänga gäng vilket jag verkligen ser fram emot. Självklart saknat min ljuvliga Alex!

förresten vart det ingen smörgås igår, jag glömde bort det.

en Rättviks bild  ....    en Elise bild ...  och en dås-Bobban.

    


Nu så!

uppdateringen tog längre tid än planerat i brist på ork och tid. Tiden har en förmåga att rinna iväg väldigt fort för mig, hoppas jag inte är ensam om det.

Detta har hänt .. .. .

I fredags kände jag plusen för en kall öl spida på extremt fort och tog tag i saken genom att ringa Sussi som aldrig tackar nej. Tillbringade kvällen hos mina käraste Lisa och Hasse (Sussi´s päron) för att spela kort och dricka endel. Lika mysigt som alltid. Drog oss sedan till Kingen. Väldigt mycket folk och jag kom underfund med lika fort som jag kom in att jag inte missat någonting under dessa helger jag inte varit där. Allt var sig likt! fick som vanligt i mig endel och gled hem med endel minnesluckor. Sånnt är livet!

Lördag bestod av Kinamat och film tillsammans med min bror och sambo. Så skönt att ligga i soffan en lördagskväll men försök undvik att se svenska filmen 'SÖK'. Ingenting att se!

Söndagen bar det iväg till Borlänge med Karin för att julshoppa. Hittade endel men inte allt, har en enda ynka liten sak kvar som ska vara förbaskat svår att hitta. Jag lyckades spendera endel pengar på mig själv istället. Kom hem med en ny mobiltelefon som min arbetande kompis Thomas på The Phonehouse övertalade mig om. James Bond telefonen, K800i. Den funkar fin fint och jag är jätte nöjd, rekomenderar den till andra. Dock var det svårt att slita sig från NOKIA. Tro mej, det tog tid att fatta detta beslut!



Igår jobbade jag sista dagen innan julledigheten så nu börjar jag inte förrän den 8:e Januari 2007. Skönt att vila upp sej. Jätte nöjd med min tid på Jonsboskolan och jag trivs utmärkt. Bättrre skola får du leta efter!

så, idag har jag inte gjort många handtag. Jag är  ju ledig! :)
Lite diskrensning på datorn och hittade bra många onödiga program att radera för att sedan ta en tripp till Borlänge och göra ännu ett försök att inskaffa sista julklappen vilket jag misslyckades med så klart.
Helena däremot har missuppfattat det här med vinter och jul och inhandlar sommarklänning och solglasögon. Hon gav helt enkelt upp hoppet om vintern och gick direkt på sommaren så söt som hon är! :)

Jag är ledsen... det blir inge Sälen av på nyår. Alla drog sig ur på grund av snöbrist så klart. It sux! så som varje år är vi planlösa över ny år.
Juldagen tillbringar jag och Helena på en sunkig krog i Sthlm. LOVLEY!
Vi har gett upp Hedemora stad under denna kväll. Ångestladdad och bestående av skrytande f.d Hedemorabor som berättar om sina underbara liv. No thanx!

Nu är jag hungrig. Trodde inte man kunde bli hungrig kl: 23: men tydligen. Dax för en smörgås! 

förresten, de är julafon på söndag!

Sweet dreams... ..

// ego-me

me
 


tidlös

För en gångs skull har jag faktiskt endel att blogga om men då finns det inte tid till det så klart för nu måste jag sova eftersom jag ska jobba och köra slutspurten i morgon innan jul ledigheten, så jag får helt enkelt blogga i morgon istället. Då har Du någonting att se fram emot i alla fall :)

Godnight shitness!


feeling & helg

De börjar närma sej helg vilket betyder att man får ladda upp batterina genom vila och försök att hitta julfeelingen. JippieyOjippiejä! Önska mej lycka till med julfeelingen vettja.. .. .

jul jul jul jul

Jag har stulit en julig lista av Daniela!

Julens (och dina) hemligheter:

Har du köpt en chokladkalender?
jäklar, de har jag glömt.

Om ja, har du öppnat några luckor för tidigt?
om jag hade en så hade jag aldrig fuskat.

Har du hunnit med att köpa julklappar?
nej inte en enda.

Till vem är det svårast att köpa till?
bror min med sambo.

Dricker du alkoholfri glögg?
nee, uuäk för glögg.

Har det hänt att du aldrig stressat inför julen?
näe, jag chillar.

Hur många stjärnor ger du till årets julkalender?
jag har inte sett något avsnitt så kan inte ge någon.

Säg en person som du velat säga “God Jul” till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt?
tomten

Vem är det som julpyntar hemma hos er?
mamma

Älskar du att få julklappar eller att ge bort?
jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!

Vill du fira julafton utomlands eller i vårt kära Sverige?
i år utomlands på grund av snöbrist.

Känner du någon julstämning nu?
verkligen inte. Snö tack!


över igen

helgen är över igen och den gick lika fort som förra. Suck!
gårdagen tillbringade jag med vänner på förfest hos Fredrik och Dammika för att sen inta Stadshotellet och Idol-Johan. Men icke, han var sjuk så vi fick helt enkelt glutta på Jessica och Snäckan istället vilket funkade fin fint. Var mäkta sur först när Johan inte var där!
De var kul i allafall, lite för mycket av det goda kanske men de är lätt hänt!

som alla andra söndagar har jag tillbringat dagen i soffan framför TV:n och filmen 'Beck - Flickan i jordkällaren' den var bra. Nu tittas det på Harry Potter och de vises sten.

igår skulle det julshoppas i Kupolen med Helena men det vart ont om julklappar men destå mer kläder till mej. Så trist att handla julklappar!
Precis när vi anlänt till Borlänge upptäckte Helena att hon tappat bort bankomatkortet som låg kvar på systembolaget i Hedemora så det var bara att vända igen. KLANTO!

1 ½ vecka kvar till julledigheten. Woho va nice!

nytvättade, fräscha dreads som är fulla i wax. Mmmmm!

se så söt
http://www.sporthoj.com/forum/showthread.php?t=142368 men stackars stackars Peppe. Vila i frid!

Jag vill ha julfeeling you know!

nu ska jag titta på Nobelmiddagen. Hur mycket vuxenpoäng är inte det då?

häj häj häj häj häj

partytrix

torsdagen är avklarad och sista dagen på arbetsveckan närmar sej. Finally! det kommer sitta fint med helg. Synd bara att den svichar iväg så fort!

Framtidsmuseet var fräckt, mäktigt vilken fantasi människor har och hoppas/tror om framtiden. Var även på föreläsningt om hur man gör partytrix, grymmt. Jag skulle självklart inte lyckas med min tur och spränga partyt i luften.

Du följer väl min syster´s backpack resa?
http://annastam.blogg.se

Nu ska jag och min Marley gå och sova. Jag är tidig i säng nuförtiden förstår du, ingen lek att springa upp 05:20 inte. Nejdu!

frisk, smågrinig och utan snö

min dator is back in action! frisk som en nötkärna förstår du. 1000 tack Dr Pump!

som sagt var, måndagar är inte min dag. Har kännt mej smågrinig heladagen och nästan gnällt lite i onödan på jobbet, men det kan väl hända alla? Jag har mest spelat kort idag (7:an och Finns i sjön) med alla mina skönheter jag har att roa på dagarna. Jag är nog bara extremt trött kom jag på! På onsdag ska jag och våra 9:or till Borlänge på Framtidsmuseet. De blir garanterat kul! 

Jag är rätt dålig på att ladda upp kort jämfört med alla andra bloggare. Så jag ska bara byta batterin i digitalkameran så ska det bli ändring. Lovar (korten i mobilen blir så suddiga)

20 dagar kvar till julafton !! !! Jag önskar mej SNÖÖ ÖÖ ÖÖ ÖÖ.
Kan inte påstå att jag hade julstämning igår på julmaknaden. Såg knappt röken av en tomte eller en snöflinga. It sux!

Favvovakten: nej men heej! Nu förstår jag varför du frågade om jag fått tillbaka datorn i lördags. Tänkte, hur 17 kan du veta att den är sjuk? men nu förstår jag. Så du är inne och snokar din jäkel. Hur hittade du hit? :)


1:a advent

min dator är fortfarande hos Dr Pumpa men ska säkert anlända hem snart. Den var tydligen FULL med virus. Uchdå!

ännu en slitsam arbetsvecka framför sig. Känner mig smådeppig, trött och bakfull idag och jag ser inte fram emot måndag. Måndagar är inte min dag!

fredagen var lugn, ut och åt med La Family för att fira mamma som fyllde år. Gratulerar! sen var det Idol. Yees. Mackan vann! fast jag kan faktiskt anse att Erik framförde vinnarlåten bättre än Markus.

igår var det jätte mycket öldrickande. Utekväll på Bolanche med Jeanette. De var roligt!

nästa helg kommer Idol-Johan till hotellet. Fräckt va? Dit ska jag, PAX!!

i morgon fyller även Karin år. Gratulerar!

Jag vill ha MacDonalds!!

tänk, december men inte en snöflinga så långt ögat når. TRAGISKT!