08, vår och saknad

Jag hade nästan glömt bort min blogg! Så elakt av mej.

Tyvärr finns inte tiden att uppdatera just nu, måste smita i säng illa kvikt så jag är utvilad sista arbetsdagen för denna vecka för sen åker jag till Stockholm för att umgås med mina kära vänner! London tjejen Klara kommer hem till vår-Sverige och det måste så klart firas med pompa och ståt!

Visst är det ljuvligt när våren äntligen har kommit (förhoppningsvis för att stanna.. .)
Dagarna känns både roligare och kortare. Är det så för dej också? Tänk, nu kan man gå med t-shirt när solen kikat fram rejält!

Nu har våran underbara vovve Lady fått somnat in för gott... Saknaden är enorm! ♥

Sov gott!


födelsedagsbarn

Happy happy happy my birthday!!Mina ljuveler bakade en underbart god födelsedagstårta till mej idag. Dom är för söta!

Nu har jag Desperate Housewives säsong 1 och 2, en jätte goluktande ESCADA parfym, skrikröda jätte fina arbetsskor, världens finaste blommor och lite annat smått och gott! =)

I morgon är det fredag och fredagar är lite min grej!


The Kingen

Efter månaders uppehåll från Kingen så kände vi att de var dax. En liten utekväll i Hedemora med Helena, Anna och Sara för att fira Annas hemkomst
(tyvärr kom jag hem med ett kort från kvällen och hon missade de) 
Allting var sig likt! Knäcken var kvar på sin vanliga plats, lika så då andra Hda profilerna.
Jag tror jag hade trevligt!

 
Sara, Helena och F?rdig


 

Sara, Helena och Färdig njuter av home sweet home!


 

I lördags tog jag och Helena en shoppingtur på Homebuy för att inhandla hårfärg till henne och Melodifestivalsnacks. Där kan man även köpa fågelfrön!
 Jag anser att fel låt vann, Måns var mycket bättre!

Helena

Pippi-frö-Helena!

Tanya Stephens


Hello Tanya Stephens, tell me how you doing!Tanya

Yeah!

fredag: Helena och jag mötte upp Mathias och Markus på MEST för en bit mat och ett par öl. Efter evigheters väntan fick vi bord och mat. De var hel trevligt men tog oss hem i tid lite smålulliga för att ladda inför lördagen och ha music quiz med Tanya.

lördag: På systembolaget fick jag rekomendation av en Sthlm-alkoholist med läskiga tänder om vilken ölsort som var godast. Jag lydde inte hans råd utan handlade Corona istället, jag ångrade mig. Snacka besvikelse, jag trodde den var gudomligt god! Kl 12:20 plockade vi upp Paula på stationen och tillbringade sedan dom närmaste 5h med att shoppa. Såå ont i fötterna. Upptäckte att min högra mp3-lur inte funkade så jag shoppade nya + endel tröjor.
Tyvärr missade vi eftermiddagsvilat eftersom vi vart tokstressade. Sara och Drull kom på förkrök men Sara fick åka hem och hämta sin biljett hon glömt. Vid 21:00 for vi till KTH för att invänta Tanya. Hon kom och hon ägde! En underbart bra konsert. De var jätte kul när Sara tyckte en gubbe som fimpade hennes cigarett vid t-banan var en snål jävel. Däremot var det inte så kul när vi åkte åt fel håll och fick vänta 25 min på nästa. Vi var småsura! Hem och sova för sen skulle jag och Paula åkte hem till H:et med världens tur och den bästa tågkonduktören man kan ha. Kort och gott en jätte bra helt. .. och kort är bara förnamnet.
SWICH, SWICH, SWICH så var den över!


                 

        


(Tyvärr vart det otroligt dåliga kort under konserten men sånn tur var sprang vi på henne)